Idéfix: koffiebar en werkplek om ideeën op te doen en uit te werken
19 september 2018 
2 min. leestijd

Idéfix: koffiebar en werkplek om ideeën op te doen en uit te werken

Koffiebar Idéfix is niet alleen een uitstekende keuze voor een kop kwaliteitskoffie maar ook een goede plek om ideeën uit te werken. Hoe fijn als je daarbij in de Jordaan kan uitkijken op de Amsterdamse grachten. Voel je welkom bij dit ideeën bedrijf.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Bij Idéfix kan je inspiratie opdoen, ideeën uitwisselen en programma’s volgen. Als je daar behoefte aan hebt (wie niet?) krijg je meer inzicht in jezelf, en komen je dromen dichterbij werkelijkheid. Doel van Idéfix is namelijk jouw ingedommelde plannen wakker te maken. Tussendoor geniet je van heerlijke Bocca koffie. Als je wil kan je hier als zzp’er ook een werkplek huren. Er zijn minder inspirerende omgevingen denkbaar!

Je kan hier rustig werken. Op de achtergrond hoor je rustige, jazzy muziek. Het interieur draagt ook al bij aan jouw productieve en creatieve dag. De inrichting van dit oude hoekpand is vrij strak maar de gele en blauwe stoelen zorgen voor speelse accenten. Dat geldt nog meer voor de speelse bar, die is samengesteld uit verschillende kleuren en soorten hout.

Niemand verplicht je overigens om hier te werken uiteraard. Je kan ook gewoon relaxed je krantje lezen of bijpraten met bekenden.

De koffie en lekkers erbij

Bij Idéfix heb je wat minder aanbod aan soorten koffie dan bij de gemiddelde koffiebar maar de combinatie met wat ze daarnaast aanbieden is uniek. Je drinkt er lekkere Bocca koffie en komt vol nieuwe inspiratie thuis. Gebruik je melk in je koffie, kies dan uit een paar verschillende soorten. Daarnaast kan je ook kiezen voor ijskoffie (extra lekker in de zomer!) of spicy chocolademelk. Maar ook voor een lekkere kop thee of een verfrissende limonade ben je hier aan het juiste adres!

Als je wat langer aan het werk bent, of een programma volgt, krijg je vast ook zin in iets lekkers. Nou, bij Idéfix kan je prima ontbijten en lunchen. Probeer eens hun haverbrood of bananenbrood: erg lekker en niet te zoet. Prima alternatieven, ook voor later op de dag zijn hun pudding (!) en verschillende gezonde tosti’s en cakes. En voor een shake en smoothie hoef je ook al niet ergens anders heen.

De buurt

Idéfix is gevestigd op één van de mooiste grachten van Amsterdam. De Bloemgracht in het hartje van de Jordaan. Een paar minuten van de Westerkerk en andere leuke bezienswaardigheden in het centrum.

Wifi en werken

Het is hier heerlijk werken met op de achtergrond rustgevende muziek. Het is hier ook mogelijk om een vaste werkplek te hebben. Hiervoor moet je dan wel betalen.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Idéfix
Bloemgracht 99
1016 KH Amsterdam-Centrum

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 07.30 tot 18.00
Zaterdag en zondag: Gesloten
(op zaterdag zijn ze soms geopend)

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 44500811
Website: ide-fix.nl

Andere koffiebars in de buurt

Koffiespot

 

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .