Mokafina, koffie branden met vakmanschap op authentieke wijze.
10 september 2019 
1 min. leestijd

Mokafina, koffie branden met vakmanschap op authentieke wijze.

Koffiebranderij Mokafina heeft al meer dan een halve eeuw ervaring in het ambachtelijk branden van koffie. Mokafina is gelegen in Antwerpen. Ze werken dagelijks op basis van vakmanschap, met een authentieke werkwijze en zorgvuldig geselecteerde koffiebonen. Deze combinatie staat garant voor een bijzonder kopje koffie. Altijd vers, maar met een sterk lokaal karakter.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

In de koffiebranderij wordt er ondanks vernieuwde technieken, gewerkt op authentieke wijze. Het branden van de koffiebonen gebeurt op een lage temperatuur. In iets meer dan 14 minuten wordt het proces beëindigd. Dit levert koffiebonen op die gebrand zijn tot in de kern. Hierdoor komen alle unieke smaken en aroma’s maximaal tot uiting. Na het branden wordt de koffie direct afgekoeld en verpakt. De koffie van Mokafina is verkrijgbaar voor de horeca. Bezoek een van de koffiebars en laat jouw favoriete koffie bereiden door een barista. Met een mooie latte art zal jouw cappuccino extra goed smaken. Mokafina is ook verkrijgbaar voor bedrijven.

Koffiebonen

Het assortiment bestaat uit koffie melanges en enkele single origin koffies. De melanges zijn mengelingen van verschillende soorten koffiebonen. Het bepalen van de juiste mengverhouding en smaak is een kwestie van veel proeven. Daarnaast is kennis van het ambacht een vereiste. De meester-koffiebrander bij Mokafina weet hier alles van. Het assortiment is veranderlijk en wordt afgestemd op de wensen van de klanten.
Het huidige assortiment bestaat onder andere uit de melanges:
Resto, Da Vinci en BGS.
De single origin coffees zijn afkomstig uit:

  • Costa Rica
  • Guatemala
  • Brazilië
  • Kenia
  • Colombia
  • Nicaragua
  • Indonesië

Verkoop

De koffie van Mokafina kan besteld worden voor horeca en bedrijven.

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: (geen info)

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Mokafina
Simon de Heuvellaan 2
2110 Wijnegem

Openingstijden:

Ma-Do : 08:00 – 16:30
Vr : 08:00 – 16:00
Za-Zo : Gesloten

Contact:
Telefoon: +32 (0) 3 353 10 80
Website: www.mokafina.be

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .