Koffie Kàn, heerlijke Arabicamélanges boordevol aroma en met weinig cafeïne
27 mei 2019 
1 min. leestijd

Koffie Kàn, heerlijke Arabicamélanges boordevol aroma en met weinig cafeïne

Koffiebranderij Koffie Kàn is een middelgrote branderij die gelegen is aan de Belgische kust. De ligging aan zee heeft het bedrijf gestimuleerd om groter te denken. Zo heeft Koffie Kàn zich inmiddels weten uit te breiden over heel België en is de koffie verkrijgbaar in meer dan 1000 verkooppunten.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

De koffiebranderij is uitgerust met nieuwe technologieën en goede filters die vrijkomende koffiegeuren wegnemen om overlast te voorkomen. De koffiebonen worden op een normale temperatuur gebrand, waarbij tot in detail wordt gelet op de vrijkomende oliën en natuurlijke suikers die karameliseren. Iedere koffiemelange heeft zijn eigen brandwijze, waardoor alle unieke smaken en aroma’s volledig tot hun recht kunnen komen. De koffie is tevens verkrijgbaar als private label koffie. Wil je de koffie van Koffie Kàn zelf proeven? Ga dan naar één van de lunchrooms of koffiebars waar de barista de beste espresso of cappuccino met latte art bereidt.

Koffiebonen

Het assortiment bestaat uit diverse koffie melanges, koffiecups en koffiepads. De melanges zijn verkrijgbaar als bonen of gemalen.

Een kleine greep uit het assortiment:

  • Aroma Maragogype, een bijzondere Arabica koffie die de zachte smaken van perzik en citrus laat samenkomen in een fluwelige afdronk van karamel.
  • Santos mild, de specialiteit van Koffie Kàn. Een romige koffie met smaken van chokotoff en pure fondant en een kleine vleugje walnoot.
  • Pachamama BIO, een stevige koffie melange, met een verrassende kruidigheid van zoethout. Door de krachtige stijl, heerlijk te bereiden als cappuccino of latte.

Verkoop

De koffiebonen en andere koffieproducten van Koffie Kàn zijn online verkrijgbaar via hun website. Of in één van de meer dan 1000 verkooppunten in België in natuurwinkels, delicatessen- of kaaswinkel of bij de betere bakker.

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: Probat

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Koffie Kàn
Kerkstraat 84
8420 Wenduine

Openingstijden:

maandag – vrijdag: 9:00 – 12:00 en 14:00 – 17:00

Contact:
Telefoon: +32 (0) 50 41 46 23
Website: koffiekan.eu

 

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .