Koffiebranderij Belgian Blenders, uw partner voor elk koffiemoment
21 maart 2019 
1 min. leestijd

Koffiebranderij Belgian Blenders, uw partner voor elk koffiemoment

Koffiebranderij Belgian Blenders is een micro koffiebranderij met een jarenlange ervaring. De koffiemeesters weten als geen ander dat koffie branden een kunst is. En die kunst beheersen ze tot in detail. In ieder kopje koffie proef je de passie en dat maakt Belgian Blends tot een ware kwaliteitskoffie.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

De Branderij is gelegen in Boortmeerbeek. Een jarenlange traditie en ongekende passie voor koffie, zorgt ervoor dat de koffiemeesters alle unieke smaken uit de koffiebonen weten te halen. Het resultaat is een verfijnde koffie met rijke aroma’s. Belgian Blenders brandt uitsluitend kwaliteitskoffie. Ze staan garant voor de meest exclusieve koffiemelanges, die zorgen voor een perfecte smaakbeleving.
De koffie wordt vers gebrand en is verkrijgbaar via de webshop. Geniet je liever van een professioneel bereid kopje heerlijke cappuccino of espresso? En word je ook zo blij van mooie latte art, de kunst van elke barista? Ga dan naar een van de coffeeshops, restaurants of hotels die een samenwerking zijn aangegaan met Belgian Blenders.

Koffiebonen

Het assortiment koffiebonen bestaat voor het grootste deel uit Arabica bonen. Een klein deel bestaat uit Robusta bonen, deze geven iets meer pit. Naast heerlijke melanges, kent het assortiment ook 3 single origin coffees. Afkomstig uit Nicaragua, Colombia en Guatemala.

Een kleine greep uit het assortiment:

  • Royal No 12, een kopje fluweelzachte koffie uit Zuid-Amerika. Een uitgebalanceerde melange met een subtiel en kruidig karakter.
  • Real No 7, een volle, ronde koffie. Pittig, maar in balans. Met de smaken van donkere chocolade en noten is het de ideale espresso of basis voor een goede cappuccino.
  • Colombia La Sofia No 13, een erg toegankelijke koffie voor cappuccino, met zachte smaken van butterscotch en blauwe bessen.

Verkoop

De koffie van koffiebranderij Belgian Blenders kan je online aanschaffen via hun webshop.

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: geen informatie

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Koffiebranderij Belgian Blenders
Lotuslaan 21
3191 Boortmeerbeek

Openingstijden:

De koffiebranderij is niet toegankelijk voor bezoek.

Contact:
Telefoon: +32 (0) 475 50 00 71
Website: belgianblenders.com

 

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .