Belgian Blenders
02 augustus 2019 
1 min. leestijd

Belgian Blenders

Koffiebranderij Belgian Blenders is een branderij met een bijzonder concept. Zeven excellente Belgische koffiemeesters zijn samengebracht. Deze koffiemeesters branden vanuit hun eigen expertise de meest unieke creaties. Koffie wordt verheven tot een ware kunst. Belgian Blenders staat hierdoor garant voor een bijzondere koffie ervaring, die je zeker niet mag missen.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

Koffiebranderij Belgian Blenders heeft de beste Belgische koffiebranders met internationale reputaties samengebracht. Zij selecteren de eersteklas koffiebonen en mengen deze tot bijzondere blends.
Door hun passie en toewijding, wordt het ambacht van koffie branden naar een hoger niveau getild. De blends die continu vers worden gebrand, zijn geschikt voor ieder moment van de dag. De koffie is verkrijgbaar via de webshop.

Koffiebonen

De koffiebonen zijn afkomstig van over de hele wereld en zijn uitsluitend van hoge kwaliteit. Hiermee worden blends samengesteld met een evenwichtige smaakbalans en aroma’s in perfecte harmonie.
Een kleine greep uit het assortiment:

  • No 3 Carantos Mild, een 100% Arabica koffie met zoete smaken van karamel en toffee. Heerlijk te drinken als espresso. Door de lichte branding is de Carantos Mild goed verteerbaar voor de maag.
  • No 7 Real, een koffie voor ieder moment van de dag. Een volle smaak en een heerlijke geur zijn kenmerkend voor deze ietwat pittige koffie. De aroma’s van noten en donkere chocolade zijn mooi in balans.
  • No 12 Royal, een kruidige koffie met smaken van bramen en cacao. De koffiebonen zijn afkomstig uit Zuid-Amerika. Deze Royal blend laat je heerlijk genieten door de uitgebalanceerde smaken.

Verkoop

De koffiebonen van Belgian Blenders kan je online via hun webshop aankopen.

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: Probat

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Belgian Blenders
Lotuslaan 21
3191 Boortmeerbeek

Openingstijden:

Maandag – vrijdag: 9u – 18u
Zaterdag: 9u – 12.30u
Zondag: gesloten

Contact:
Telefoon: +32 (0) 475 50 00 71
Website: belgianblenders.com

 

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .