Koffiebranderij Van Ouytsel met oude recepturen en familietradities
20 april 2019 
1 min. leestijd

Koffiebranderij Van Ouytsel met oude recepturen en familietradities

Koffiebranderij Van Ouytsel is een echt familiebedrijf dat sinds vijf generaties koffie brandt van de hoogste kwaliteit. De koffiemelanges staan bekend als pure familietradities. Oude recepturen die nog dagelijks naar volle tevredenheid worden toegepast. Met trots en passie wordt de koffie al sinds 1876 in Lier gebrand.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

In de koffiebranderij worden de blends met precisie bereid. Het branden gebeurt in kleine porties, samengesteld uit 100% Arabica bonen. In de koffiebrander roosteren de koffiebonen op een temperatuur van 180 graden mooi bruin. Oog voor geur en kleur is belangrijk, want het proces moet worden gestopt op het juiste moment. Alleen zo kan het eindresultaat van hoge kwaliteit zijn.

In de gezellige koffiewinkel bereidt de barista heerlijke cappuccino’s met latte art. Of je kiest simpelweg voor een pure espresso. Laat je verwennen en bezoek de koffiewinkel of bestel je koffie online.

Koffiebonen

Het assortiment koffie bestaat uit met zorg samengestelde blends en single origin coffees.
Om je alvast te laten genieten, volgt hier een kleine greep uit het assortiment:

  • Maragogype Nicaruagua, een 100% Arabica koffie, met een zachte smaak en verfijnde aroma’s. Ideaal te bereiden als filterkoffie.
  • Mexico Chiapas Bio & Fairtrade, een biologisch geteelde koffie met een evenwichtige en ronde smaak. De zoete aroma’s van hazelnoot en chocolade maken de koffie extra bijzonder.
  • Guatemala MAM Huehuetenango, een fruitige koffie met een milde afdronk.

Verkoop

Bij koffiebranderij Van Ouytsel kan je de koffiebonen en accessoires aankopen in hun winkel ter plekke, maar ook online via de webshop.

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: geen informatie

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Koffiebranderij Van Ouytsel
Rechtestraat 29
2500 Lier

Openingstijden:

Winkel:
Alle dagen van 9.00 tot 18.00u
Zondag van 12.00 tot 18.00u
Maandag gesloten

Contact:
Telefoon: +32 (0) 3 480 29 17
Website: www.koffievanouytsel.com

 

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .