Normo, koffiebar op de Meir in Antwerpen
31 maart 2019 
1 min. leestijd

Normo, koffiebar op de Meir in Antwerpen

Normo is een koffiebar annex koffieroosterij in Antwerpen – Meir. De koffiebar is te vinden in Antwerpen, aan de Minderbroedersrui. Het roosteren gebeurt op locatie in Borgerhout. Door zelf te branden heeft men bij Normo de kwaliteit van de bonen zelf in handen, en dat is te proeven!

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Doel van Normo is om kwalitatief hoog te scoren in de Antwerpse koffiemarkt, in combinatie met een persoonlijke aanpak. Eigenaar en barista Jens zat eerst op een andere locatie in een koffiebar met een veel te klein jasje. Op de huidige plek komen zijn kwaliteiten veel meer tot hun recht.

Het leuke van deze koffiebar is dat je hier niet eerst moet wennen aan de sfeer. Nee, de meeste mensen voelen zich hier meteen thuis. De klandizie bestaat vooral uit mensen die hier vaker komen en daar kan jij ook bij gaan horen! De inrichting is stoer en industrieel maar absoluut gezellig. Eigenaar Jens heeft de inrichting overigens grotendeels zelf gedaan, over kwaliteiten gesproken. Het fijne van deze locatie is ook dat de ligging centraal maar buiten de Antwerpse massadrukte is. Normo heeft ook nog eens een leuk terrasje voor de deur.

Behalve koffiebonen en koffietoebehoren kan je bij Normo overigens ook heerlijke thee kopen.

De koffie en lekkers erbij

Als jouw verwachtingen hoog zijn zal je niet teleurgesteld worden. De filterkoffie is zo goed van smaak dat melk en suiker zelfs worden afgeraden. De Espresso, single of dubbel, is ook erg lekker. Hou je meer van koffiesoorten met melk? Wellicht is dan de Cappuccino jouw eerste en mogelijk ook beste keus. Ook hierbij proef je die uitstekende keuze aan exotische bonen. De Latte is overigens zeker nog een aanrader. Nog meer goed koffienieuws: iced coffee behoort tot de specialiteiten van Normo!

Uiteraard kan je ook prima bij Normo terecht als je meer wil dan koffie of thee, om ter plaatse te nuttigen of bonen voor thuis. Ook voor ontbijt of lunch ben je hier goed aanbeland. Zo is er de yoghurt met granola. Voor uitgebreidere keuze verwijzen we je naar de kaart of naar het personeel dat je graag te woord staat.

De buurt

Normo brengt eindelijk echt lekkere koffie in deze Antwerpse buurt. Op en rond de Meir zijn alleen maar “toeristen koffiebars“.

Wifi en werken

Het is niet de beste plek om te werken want vaak ontzettend druk maar als je toch je focus kan houden dan misschien juist ideaal.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Normo
Minderbroedersrui 30
2000 Antwerpen

Openingstijden:
Maandag – Zaterdag : 8u30 – 18u30
Zondagen & feestdagen : gesloten

Contact:
Telefoon: +32 (0) 495 65 72 43
Website: normocoffee.be

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .