Trakteren in Amsterdam West: één van de beste speciality coffee.
09 juli 2018 
in Koffie
1 min. leestijd

Trakteren in Amsterdam West: één van de beste speciality coffee.

Trakteren is één van de beste koffiebars in Amsterdam voor speciality Coffee. In 2012 gestart door barista’s Edward en Erik. Deze mannen zetten vol enthousiasme en humor de beste koffie. Espresso variaties met de mooiste latte art. Aeropress filterkoffie wordt gezet als een kampioen. Homemade taarten maken het feest compleet. Als echte koffieliefhebber moet je hier zijn geweest.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact

Indruk en ambiance

Trakteren is klein maar groots in gezellige rommeligheid. Bij binnenkomst heb je meteen rechts de werkplekken van de barista’s Edward en Erik. Deze mannen brengen een heel goede energie. Daarom is deze koffiebar bij de meest gastvrije van Amsterdam. Met latte art figuren krijgt elke klant een persoonlijke touch.

De koffie en lekkers erbij

Door het creatieve koffie talent van de barista’s moet je hier zijn geweest als koffieliefhebber. Voor de koffiebonen werken ze samen met een lokale brander. Er zijn altijd 2 koffiesoorten om de beste filterkoffies en espresso’s te zetten.

Probeer hier zeker eens een Aeropress, Chemex of V60 want er zijn weinig plekken in Amsterdam waar ze zo goed zijn. Cappuccino, flat white en alle andere op espresso gebaseerde dranken worden afgewerkt met de mooiste en leukste latte art. Ben je echt een diehard, kies dan voor de naked espresso doppio.

Trakteren latte art

Latte art bij Trakteren

Een goede koffiebar herken je aan de zorg van het koffie zetten. Dat is hier zo. Maar je komt hier ook voor het lekkere gebak. Dat achterin in eigen keuken wordt bereid.

De buurt

Trakteren zit een kleine beetje verstopt in Oud West maar is vlakbij het Vondelpark aan de Overtoom zijde. Het is ook een goede plek om koffie voor onderweg mee te nemen.

Wifi en werken

Het is hier erg klein met een beperkt aantal zitplaatsen. Daardoor is het niet de beste plek om te werken.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Trakteren
J.P. Heijestraat 119a
1054 MD  Amsterdam-West

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag – Vrijdag: 08:00 – 18:00
Zaterdag: 09:00 – 18:00
Zondag: 10:00 – 18:00

Contact:
Telefoon: +31 (0)6 412 69 891
Website: trakterenkoffie.nl

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .