Six and Sons: vintage store waar ze lekkere koffie serveren
21 oktober 2018 
in Koffie
1 min. leestijd

Six and Sons: vintage store waar ze lekkere koffie serveren

Six and Sons moeten we eigenlijk geen koffiebar noemen. Deze store aan de Amsterdamse Haarlemmerdijk is veel meer dan dat, je kan er namelijk ook uitgebreid vintage shoppen. Maar tussendoor en achteraf zeker ook even een plekje zoeken voor een heerlijke kop koffie!

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact

Indruk en ambiance

Ok, je ging dus weg om koffie te drinken en komt thuis met supercoole vintage kleding en snuisterijen: leg dat maar eens uit! Maar zo moeilijk is dat niet: je was bij Six and Sons. Je moet wel heel erg sterk in je schoenen staan als je niet door hun twee verdiepingen tellende store vol leuke spullen gaat struinen.

Six and Sons is nu eens niet vooral op vrouwen gericht maar echt ook op mannen, yes! Je komt hier allerlei leuke cadeau-artikelen tegen zoals servies, lederen portefeuilles en retro spullen. Daarnaast kan je ook zomaar tegen een leuk kledingstuk aanlopen, keus genoeg. Niet alles is even goedkoop maar ze verkopen hier wel over kwaliteit hè? Ok, maar we hadden het dus over koffie, en die is hier prima! Neem plaats en maak er een relaxmoment van.

De koffie en lekkers erbij

Je zit en krijgt je latte geserveerd. Goede koffie in deze kledingwinkel. Kreeg je trek van dat geslenter en geshop? Dan ben je vast toe aan yoghurt met granola of een boterham met hummus. Zin in iets anders? Kijk op hun kaart of vraag aan de bediening wat ze vandaag kunnen aanbevelen.

De buurt

In het midden van de Haarlemmerdijk, het is hier altijd druk met locals en toeristen. Eén van de leukste straten van Amsterdam.

Wifi en werken

Je komt hier om te shoppen en kan toevallig ook koffie drinken dus hier kan je niet werken.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Six and Sons
Haarlemmerdijk 31
1013 KA Amsterdam-Centrum

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag: 11.00 tot 18.00
Vrijdag en zaterdag: 10.00 tot 18.00
Zondag: 12.00 tot 18.00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 233 0092
Website: sixandsons.com

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .