Bij ’t Koffieboontje aan de Gruttersdijk wordt jouw koffiedrankje met zorg en toewijding gemaakt
25 september 2019 
1 min. leestijd

Bij ’t Koffieboontje aan de Gruttersdijk wordt jouw koffiedrankje met zorg en toewijding gemaakt

’t Koffieboontje als naam voor een koffiebar: hoe kom je erop. We kunnen je verzekeren: ’t Koffieboontje eenmaal bezocht, kom je er niet meer vanaf. Chillen, bijpraten, spelen (de kleintjes), smullen van allerlei lekkers, het kan hier allemaal. Net als genieten van heerlijke koffie natuurlijk!

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

De drie vrienden die ’t Koffieboontje oprichtten, hebben goeie smaak. Of ze hebben smaak voor de juiste interieurstylisten, dat kan ook. Hoe dan ook: in deze leuke koffiebar hebben ze een erg prettige sfeer gecreëerd. Wat de heren ook goed doen: ze veranderen regelmatig iets in de inrichting. De ene keer stap je binnen en verbaas je je over de nieuwe kleur aan de muur. De andere keer vallen je de nieuwe kussentjes op. En die hangplanten, hingen die er de vorige keer ook al?

Deze vestiging aan de Gruttersdijk is overigens ietsje groter dan die aan de Oudegracht. Wat deze locatie bijzonder maakt is de mooie parketvloer, de marmeren tafeltjes en het zicht op een molen. Net als op de Oudegracht zie je dat het personeel hier jouw drankje met zorg en toewijding maakt. De koffie die je krijgt geserveerd, is overigens van Bocca Coffee Roasters, dat zegt ook al iets. In koffiebar ’t Koffieboontje mag trouwens zeker ook worden gewerkt, dus neem je laptop of tablet gerust mee. Neem wel plaats aan de lange houten tafel, want die is hier voor bedoeld. Wil je chillen? De hangstoel met kussens is daar een uitgelezen plek voor. Tip: neem een boek mee. Als je hier vaker gaat komen (wie niet?), gebruik dan hun stempelkaart. Die wordt ook nog voor jou bewaard, zodat je ‘m niet kan vergeten.

Wat ’t Koffieboontje extra leuk maakt: er worden hier workshops en proeverijen georganiseerd, én je kan een online koffiecursus volgen. Is dat leuk of niet?

De koffie en lekkers erbij

Tja, waar zullen we eens beginnen. Nogal wat mensen komen naar ’t Koffieboontje voor de Chai Latte. Ook de Espresso is hier erg geliefd. Een smaakvolle décafé misschien? Of toch maar ‘gewoon’ weer die romige Cappuccino?

‘t Koffieboontje biedt ook genoeg keuze op de kaart. We gaan ‘m niet helemaal voorlezen maar heerlijke mogelijkheden zijn bijvoorbeeld de brownie en de carrotcake. Even lekker maar iets gezonder is het broodje hummus.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
’t Koffieboontje (De Korenmolen)
Gruttersdijk 42
3514 BH Utrecht

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag – 08.00 tot 16.30 uur
Zaterdag & Zondag – 09.30 tot 16.30 uur

Gesloten op 01/01, 21/4,25/12, 26/12

Contact:
Telefoon: +31 (0) 30 877 8787
Website: tkoffieboontje.nl

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .