Blue’s: hoe een kleine koffiebrander groot kan zijn
03 juni 2020 
1 min. leestijd

Blue’s: hoe een kleine koffiebrander groot kan zijn

Blue’s: hoe een kleine koffiebrander groot kan zijn

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

Blue’s is een kleine koffiebrander in Ugchelen, aan de rand van de Veluwse bossen. Ze noemen zichzelf ‘the world’s smallest coffee roastery’. Blue’s bestaat sinds 2017. Hun kleine koffiebranderij is gevestigd in een schuurtje bij een woonhuis. Blue’s staat voor Bluesmuziek, voor de speciale Blue Mountain koffiebonen en voor het blauwe schuurtje waarin het brandingsproces plaatsvindt. De koffie is vers te proeven als hun vlag aan de weg staat: hoe duidelijk kan het zijn? Bij Blue´s drink je een heerlijke verse espresso, in een knus koffieschuurtje. Dat Michiel als brander gecertificeerd is door de SCA (Specialty Coffee Association) zal je niet verbazen.

 

Koffiebranderij overzicht Nederland

Zoek je een koffiebranderij? Dit is de meest volledige lijst van Nederland!

Koffiebonen

De koffiebonen die Blue´s gebruikt komen uit Brazilië, Colombia, Ethiopië, Guatemala, India, Mexico, Peru, Rwanda en Sumatra. Blue´s brandt al zijn Arabicabonen op ambachtelijke wijze, waarbij de zintuigen een grote rol spelen. Alle koffie die door Blue´s wordt gemaakt is fairtrade, de boeren krijgen dus een eerlijke prijs voor hun bonen. Na het met passie branden vindt de koffie zijn weg naar de vele klanten. Ben je geïnteresseerd? Blue´s levert op bestelling originele kennismakingspakketten, met vier zakjes verschillende, vers gebrande koffie. Blue´s bepaalt zelf welke koffie er in het pakket komt, des te groter (en leuker) is dus de verrassing voor jou.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Blue’s
Hoenderloseweg 165
7339 GE Ugchelen

Openingstijden:
De koffiebranderij is te bezoeken op afspraak of als de vlag aan de weg staat.

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 42 101 030
Website: bluescoffee.nl

 

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .