Café Keppler: geweldig dorpscafé, met een hip karakter en koffie uit eigen branderij
11 september 2018 
in Koffie
2 min. leestijd

Café Keppler: geweldig dorpscafé, met een hip karakter en koffie uit eigen branderij

Café Keppler is veel meer dan een koffiebar in Amsterdam-Noord, die is ontstaan na het samengaan van de bekende Soepboer en de Stadsbranderij Noord. Resultaat is een leuk café annex koffietent waar prima koffie, lekker eten en gezelligheid hand in hand gaan.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Nogal wat mensen vonden het jammer dat de Soepboer weg was, maar wisten niet dat ze er Café Keppler voor terug zouden krijgen: een aanwinst voor Amsterdam-Noord dat toch al zo in ontwikkeling is. Je treft hier een soort dorpscafé, maar dan met een hip karakter. Dit is zo´n zaak waar je nog neerploft als je naar de film bent geweest en gezellig wil naborrelen.

In deze bar ga je zitten om met vrienden of familie bij te praten of als je eens een net-iets-andere locatie voor je zakenlunch of bedrijfsborrel wil hebben. Laat je raken door de oprechte vriendelijkheid en vrolijkheid van het Café Keppler team.

De koffie en lekkers erbij

Vanzelfsprekend komen de koffiebonen voor die lekkere Keppler koffie uit hun eigen koffiebranderij. Om de kwaliteit van de bonen, en dus de koffie, zo hoog mogelijk te houden roosteren ze hier een paar keer per week. Reden is dat koffie weliswaar niet bederft maar de kwaliteit na verloop van tijd een flink stuk minder is. Versheid en kwaliteit zijn dus sleutelwoorden bij café én koffiebrander. Omdat men de klanten ook keuze wil bieden varieert men in soorten.

Proef je in jouw espresso een vleugje chocola? Heel goed mogelijk. Denk je iets van grapefruit te herkennen in je Cappuccino? Bingo. Heb je het idee dat er een stukje aardbei in je latte macchiato zit? Goed geraden. En al deze koffie kan je ook online bestellen!

Ook de theedrinker is men niet vergeten, en in de middag- en avonduren kan je hier genieten van een lekker glas bier (eerst een keuze maken graag), een wijntje of iets sterkers.

Bij Keppler kan je zowel voor een ontbijt, lunch of diner prima terecht. Van croissants, yoghurt met muesli en omeletten via een boerenlunch, diverse broodjes, soepen en salades naar pasta, kippenbout of hun dagschotel: allemaal te vinden op hun uitgebreide kaart.

Voor bij de koffie of thee kan je ook genieten van een lekker stuk worteltaart, een brownie of cake. Inmiddels wellicht overbodig om te vermelden: ook bij een borrel of lekkere trek hoef je bij Keppler niet te sippen: alleen al hun borrelplankje is het blijven hangen waard.

De buurt

Café Keppler in Amsterdam-Noord, op wandelafstand van het Eye museum. Een buurt met leuk hotspots.

Wifi en werken

Bij Café Keppler mag je met je laptop werken tot maximaal 11u ‘s morgens. Daarna moet de computer weg. Dus niet meteen de vriendelijkste plek als het om werken gaat op je computer.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Café Keppler
Van der Pekstraat 1
1031 CN Amsterdam-Noord

Openingstijden:
Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m donderdag: 08.30 tot 23.00
Vrijdag en zaterdag: 08.30 tot 00.00
Zondag: 08:30 tot 23:00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 737 0838
Website: cafekeppler.nl

Andere koffiebars in de buurt

The Coffee Virus

 

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .