Carla’s Conditorie is een snoepparadijs met kwaliteitskoffie
15 november 2019 
in Koffie
1 min. leestijd

Carla’s Conditorie is een snoepparadijs met kwaliteitskoffie

Carla’s Conditorie, dat is een naam die nieuwsgierig maakt. Zodra je over de drempel stapt, denk je dat je in een soort snoepparadijs bent beland. Voor sommigen misschien een domper, maar voor de meesten onder ons is het gelukkig ook gewoon een prima koffiebar met kwaliteitskoffie.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Achter die prachtige Utrechtse Dom zou je, uit de grootste drukte, misschien niet direct op zoek gaan naar een koffiebar. Wij zeggen: doen! Anders zal je nooit bij Carla’s Conditorie terecht komen, en dat is een groot gemis. Sommige mannen vinden deze koffiespot te zoet (en dus niet stoer). Maar de meeste vrouwen lopen er mee weg en komen er dolgraag. Even afstemmen dus wie je meeneemt om vervolgens wel de koffietijd van je leven te hebben natuurlijk.

Buiten vallen meteen die cute terrasstoeltjes op. Als je binnenstapt en voor de etalage staat, word je bijna overweldigd door de hoeveelheid heerlijks. Als je kiezen moeilijk vindt, sta je nu voor een moeilijke (maar erg lekkere) beslissing. Achterin Carla’s Conditorie is een tweede ruimte, die ook als huiskamer zou kunnen dienen. We nemen je even mee: een schouw, een grote bank en een hele verzameling foto’s in lijstjes. Neem plaats, strek je benen (voor zover de beperkte ruimte dat toelaat) en relax.

De koffie en lekkers erbij

Prima Cappuccino schenkt men hier. Ook de Espresso krijgt zeker onze goedkeuring. Liever thee of een sapje? Komt eraan!

Eén van die leuke bijzonderheden van Carla’s Conditorie is dat ze cake maken van ‘verloren brood’: heerlijk! Verder zijn de taartjes verrukkelijk! Het maakt ook niet uit of je voor de citroen-, kaas- of chocolade uitvoering gaat. Kwam je voor de lunch en hou je van tosti’s? Hun variant met geitenkaas, munt en frambozen is gewaagd maar erg lekker. O ja, heb je wel eens een fika gedaan, de Zweedse versie van de bekendere high tea? Bij Carla’s Conditorie kan je ‘m ervaren. Onze tip: zorg dat je ruim van tevoren niet veel eet, je gaat bijna rollend naar buiten. Tot slot: wil je met Kerst eens iets anders bij de koffie serveren? Carla’s Conditorie verkoopt een speciale Kerstkoekdoos, met 21 overheerlijke versnaperingen. Hiermee scoor je ook punten bij je schoonmoeder.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Carla’s Conditorie
Achter de Dom 6
3512 JP Utrecht

Openingstijden:
Maandag – vrijdag: 08:00–17:00
Zaterdag: 09:00-17-00
Zondag: 10:00–17:00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 30 751 0688
Website: carlasconditorie.nl

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .