Kleiburg Pop up - Amsterdam - Bijlmer
26 juni 2019 
1 min. leestijd

Kleiburg Pop up - Amsterdam - Bijlmer

Een koffiebar is uiteraard heel iets anders dan een bierbar. Toch weet men bij koffiebar Kleiburg beide prima met elkaar te combineren. Waarom? Ze brengen allebei mensen dichter bij elkaar. Een koffiebar in een proeflokaal is dus een slimme en smakelijke zet.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

In de Amsterdamse Poort aan het Bijlmerplein vind je dan ook een koffiespot op een plek waar veel mensen komen voor een glas bier. Heerlijke koffie is natuurlijk ook aan bierdrinkers welbesteed. Wat deze combi extra de moeite waard maakt: de opbrengst van koffiebar Kleiburg pop up gaat naar het Kleiklooster. Dit is een leefgemeenschap in de Bijlmer waar mensen-in-nood een gastvrije en vooral ook veilige plek vinden. Iedereen kan daar aanschuiven, niet alleen voor een kop koffie maar ook voor een maaltijd en een goed gesprek of voor een bezinningsmoment in de kapel. Met jouw kop koffie draag je daar dus aan bij. Prachtig toch?

Het personeel past ook binnen het concept van Kleiburg. Ze staan oprecht open voor een gesprekje en weten waar Kleiburg voor staat. Uiteraard helpen ze je ook graag bij het maken van je keuze.

De koffie en lekkers erbij

Bij Kleiburg weten ze hoe je een heerlijke Latte maakt. Het zal je niet verbazen dat ze ook een mooie Cappuccino voor jou prepareren, die ook van prima kwaliteit is. Heb je al de nodige koffie op? Laat het dan bij een Babychino, die qua smaak uiteraard niet onder doet. Ook voor een dubbele Espresso Macchiato loont het om bij Kleiburg binnen te lopen. Goed om te weten: mijn schenkt hier ook filterkoffie in een large en een small variant. De theekaart biedt ook ruim voldoende keuzemogelijkheden, net als (je had niet anders verwacht) de bierkaart. Voor wijn, sterkere dranken of een sapje draait men hier ook zijn hand niet om.

De menukaart van Kleiburg is het lezen waard. Beter nog: bestel iets uit hun uitgebreide aanbod. Voor zowel ontbijt, lunch als borrel staat er voor iedereen meer dan genoeg lekkers en gezonds op. Uiteraard is er ook rekening gehouden met vegetariërs en veganisten. Al met al is Kleiburg dus een fijne plek waar je van ’s morgens tot ’s avonds terecht kan. Gaat dat zien en zegt het voort.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Kleiburg Pop-up
Bijlmerplein 730-732
1102 MB Amsterdam

Openingstijden:
Maandag: 07:00 – 19:30
Dinsdag: 07:00 – 19:30
Woensdag: 07:00 – 19:30
Donderdag: 07:00 – 21:00
Vrijdag: 07:00 – 19:30
Zaterdag: 08:00 – 18:00
Zondag: gesloten

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 786 4586
Website: kleiburgpopup.nl

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .