Koffiebar Kolonel Coffee, klantgericht en verstand van goede koffie
18 maart 2019 
1 min. leestijd

Koffiebar Kolonel Coffee, klantgericht en verstand van goede koffie

Aan de Antwerpse Montignystraat vonden we koffiebar Kolonel Coffee. Een koffiespot die met recht de naam koffiebar hanteert, want hier weten ze welke kwaliteit koffie de klant verwacht. Dat je er daarnaast lekkers voor erbij kunt verkrijgen is mooi meegenomen!

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Meteen als je Kolonel Coffee binnenstapt ervaar je ruimte en licht. Ondanks de industriële en strakke inrichting hangt er een warme sfeer. De knusse stoeltjes nodigen uit voor een lange zit. Als je open staat voor aanspraak is de lange tafel een prima plek. Ook om te werken is dit een uitstekende locatie. Niet voor niets vind je niet altijd meteen een plekje. Je bent niet de enige die deze leuke koffietent heeft ontdekt. Dat ligt zeker ook aan de bediening want die is klantgericht en erg vriendelijk. Met zonnig weer is het overigens ook nog eens heerlijk toeven op hun aangename terras.

Bij koffiebar Kolonel Coffee hebben ze dus verstand van goeie koffie. Het goeie nieuws is dat ze hun koffiebonen zelf roosteren en dat je die ook kunt kopen voor thuis. Een leuk aandenken én je hebt dan dus ook in je eigen huis die echte verfijnde koffiesmaak.

De koffie en lekkers erbij

Hou je van Latte? Wil je een gewone, een Chai of een Latte met ijs? Ja, die keuze is er, en ook nog met plantaardige melk als je dat liever hebt. Die kan je natuurlijk ook vragen voor je Cappuccino. Als je in bent voor verrassende smaken, probeer dan eens hun variant met honing en kaneel. Voor de liefhebber echt smullen. Natuurlijk maakt men bij Kolonel Coffee met plezier een enkele of dubbele Espresso voor jou. Vooral in de winter is hun hot chocolate een aanrader, die ook in de uitvoering Kids chocolate op de kaart staat.

Als je dan toch een tijdje prinsheerlijk zit krijg je ook trek natuurlijk. Kolonel Coffee is ook een fijne plek om te ontbijten (zoals met muesli) of te lunchen (kijk eens naar de salades). Hou je het liever bij een kleinere hap? Dan zijn hun broodjes, koeken en cake een prima keuze, en hun muffins, bijvoorbeeld die met bosbessen.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Kolonel Coffee
Montignystraat 51
2018 Antwerpen

Openingstijden:
Maandag – vrijdag: 08:00 – 18:00
Zaterdag (& feestdagen): 09:00 – 18:00
Zondag gesloten

Contact:
Telefoon: +32 (0)
Website: kolonelcoffee.be

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .