Frederix Roastery X Coffee bar om lekker lang te vertoeven
30 december 2018 
1 min. leestijd

Frederix Roastery X Coffee bar om lekker lang te vertoeven

Frederix Roastery X Coffee Bar is een trendy, gezellige koffiespot op het Amsterdamse Frederiksplein. Hier kan je de hele dag ontbijten, ja echt de hele dag. Maar hun prima koffie kan je ook heel goed drinken bij een lunch of iets zoetig lekkers. Deze koffiebar heeft een fijne, ongedwongen sfeer.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact

Indruk en ambiance

Als je houdt van een pretentieloze uitstraling, zonder poeha, dan ben je hier aan het juiste adres. Bij Frederix Roastery X Coffee Bar is iedereen even welkom, iedereen krijgt hier gelijke aandacht, niemand is hier meer dan de ander. Dat merk je ook aan de prettige bediening. Door de niet al te grote opzet behoudt deze koffiebar altijd zijn intieme sfeer. Lichte en moderne inrichting. Allerlei leuke bladen als leesvoer voor het grijpen, wat een service. Goed om te weten: je kan hier ook vers geroosterde bonen voor thuis kopen!

De koffie en lekkers erbij

Frederix Roastery X Coffee Bar is zo’n koffiespot waar je moet zijn voor een heerlijke Latte. Hou je van Latte Specials? Dan is bijvoorbeeld hun Chai of Iced variant echt iets voor jou. Daarnaast schenkt men hier ook heerlijke filterkoffie. Alle op espresso gebaseerde dranken zijn van prima kwaliteit. Ben je meer toe aan een flinke kop thee, kies dan bijvoorbeeld voor een verse munt of verse gember-citroen thee. Hier weten ze trouwens als de beste hoe vers sinaasappelsap moet smaken: uitmuntend!

We noemden hun ontbijt al. In plaats van een ontbijttosti of huisgemaakte granola kan je uiteraard ook een gewone maar erg lekkere croissant nemen. Als lunch staan er bijvoorbeeld soep, salades, filet americain en gerechten met zalm op de kaart. Heb je meer trek in iets zoetigs? Dan zijn de pancakes met bosbessen, hun bananenbrood en zeker hun brownies aan te bevelen. Is deze opsomming voor jou nog niet voldoende? Wees gerust: het aanbod is veel ruimer bij deze leuke koffiespot. Natuurlijk kan ook het personeel jou in dat opzicht helemaal bijpraten!

De buurt

Op loopafstand van de Magere brug en de Nederlandsche bank ben je hartje centrum Amsterdam.

Wifi en werken

Als het rustig is kan je hier prima werken.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Frederix Roastery X Coffee bar
Frederiksplein 29
1017 XL Amsterdam-Centrum

Openingstijden:
Maandag t/m zondag: 08.00 tot 18.00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 223 1803
Website: frederixcoffee.com

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .