Eerlijk: on demand coaching bij je koffie
31 augustus 2018 
in Koffie
1 min. leestijd

Eerlijk: on demand coaching bij je koffie

Eerlijk is meer dan een koffiebar. Bij deze hippe zaak kan je gewoon binnenlopen voor een lekkere kop koffie, ontbijt, lunch of high tea, maar op de menukaart staat ook een coachgesprek. Dat kan zonder afspraak, er is altijd een coach beschikbaar die naar je luistert.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact

Indruk en ambiance

Lunchroom Eerlijk heeft veel weg van een knusse Scandinavische huiskamer. Het is een lichte ruimte, en de bar is voorzien van leuke groene tegeltjes. Neem plaats op de lange houten bank, op een stoel of op de huiselijke, groene stoffen bank. Je kan hier relaxen en genieten van een echt goeie kop koffie, een heerlijk ontbijt, een lekkere lunch of een uitgebreide high tea.

Als je daar behoefte aan hebt kan je ook in gesprek gaan met één van hun gediplomeerde coaches, waarbij elk onderwerp bespreekbaar is. Eerlijk is overigens ook een prima plek voor een vergadering of werkbespreking. Het personeel is leuk, enorm vriendelijk en heeft een luisterend oor.

De koffie en lekkers erbij

Zoals de naam al aangeeft: Eerlijk staat voor eerlijke producten. Alle eten en drinken is zoveel mogelijk lokaal, biologisch en vrij van smaakversterkers. Leuk detail: de eieren komen van scharrelkippen van boerderij Eibaar in Den Bommel. Ze hebben het label Rouge keurmerk, je kan ze via een webcam volgen.

Koffie zetten gebeurd met koffiebonen van de Rum Baba koffiebranderij. Deze koffiebrander is ook in Amsterdam-Oost gevestigd. Je proeft dat alles met liefde wordt bereid. Qua koffies heb je alleen de keuze uit espresso gebaseerde dranken zoals een cappuccino of een latte macchiato. Tevens is er ruime keuze in theesoorten, zoals verse munt, gember en citroen thee.

Wil je daar iets lekkers bij? De keuze is groot. Als je maar niet kunt kiezen uit croissants, granola, pannenkoeken, tosti’s of diverse belegde broodjes bieden ze ook nog soep, salades en burgers aan. Daarbij zouden we de taart, muffins en koeken nog bijna vergeten!

Hun brood is ambachtelijk handgemaakt en bevat geen smaakversterkers of broodverbeteraars. Daarnaast hebben ze ook gluten/lactosevrij brood.

Tot slot verkopen ze ook erg leuke en originele, handgemaakte cadeautjes, handig voor de verjaardag die je bijna vergeten was. Ze zijn gemaakt door startende, lokale ontwerpers.

De buurt

Je vindt Eerlijk in de Weespersstraat, één van de opkomende creatieve straten in Amsterdam-Oost.

Wifi en werken

Je kan hier goed werken en natuurlijk gecoacht worden. Dat is namelijk ook werken! 🙂

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Eerlijk – Coffee.Cuisine.Coaching
Weesperstraat 101a
1018VN Amsterdam-Oost

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 08.00 tot 18.00 (coaching 09.00 tot 17.00)
zaterdag en zondag: 09.00 tot 16.00 (geen coaching)

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 24 580 578
Website: eerlijkamsterdam.nl

 

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .