Gebrand op smaak doet zijn naam er aan
29 december 2019 
1 min. leestijd

Gebrand op smaak doet zijn naam er aan

Koffiebranderij Gebrand op Smaak zag het licht na een lange fietstocht aan de voet van de Kilimanjaro, op weg naar een koffieplantage. Ver weg in Tanzania werden Floris van Woesik en Linda Nieuwenhuizen volledig gefascineerd door het complexe koffieproces. Het bleek de start van hun eigen koffiebranderij die in 2018 werd opgericht. Gebrand op Smaak, dat zijn ze absoluut. Alleen de beste koffiebonen met de mooiste smaken worden in het assortiment opgenomen. Zoek je een kopje koffie dat duurzaam, traceerbaar en absoluut zeer smaakvol is? Dan is Gebrand op Smaak zeker een bezoekje waard.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

In de koffiebranderij in Beverwijk worden alleen specialty coffees gebrand. Het zijn koffies die traceerbaar zijn en vooral ook duurzaam. De voorraad is niet groot, dit om de versheid van de koffie te garanderen. De koffie is verkrijgbaar via de website, net als diverse koffiemachines van het merk Nivona. Verder is koffiebranderij Gebrand op Smaak altijd op zoek naar de beste smaken thee en chocolade.

 

Koffiebranderij overzicht Nederland

Zoek je een koffiebranderij? Dit is de meest volledige lijst van Nederland!

Koffiebonen

Het assortiment is niet heel groot, maar bestaat wel uit koffiesoorten van hoge kwaliteit. Er worden uitsluitend Single Origin coffees en Single Estate coffees verkocht. Dit zijn koffiebonen die afkomstig zijn uit dezelfde regio of zelfs van één en dezelfde plantage.
Een kleine greep uit het assortiment:

  • Brasil – Yellow Bourbon Arabica, een Single Estate koffie met een zachte mokka smaak. Door het zoete aroma is deze koffie geschikt voor elk moment van de dag. Tevens ideaal als basis voor cappuccino.
  • Indonesië – Java Blawan Estate, een krachtige koffie met een volle smaak. De tonen van donkere chocolade, kaneel en tabak zijn de ideale basis voor een heerlijke espresso.
  • Uganda – Bugisha AA Arabica, een Single Origin koffie met een frisse smaak. De fruitige tonen combineren verrassend goed met het zachte mondgevoel en de minimale bitterheid.

Verkoop

De koffiebonen zijn te koop via hun eigen webshop en op lokale markten in de omgeving van Krommenie.

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: Geen informatie over de koffiebrander beschikbaar.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Gebrand op Smaak
Prins Hendrikstraat 7
1561 ZG Krommenie

Openingstijden:
De koffiebranderij is beperkt te bezoeken. De datums worden aangegeven op de website.

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 36427864
Website: Gebrand op smaak

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .