Javana levert een ruime keuze aan kwaliteitsvolle koffie
01 juni 2019 
3 min. leestijd

Javana levert een ruime keuze aan kwaliteitsvolle koffie

Koffiebranderij Javana is een familiebedrijf dat gevestigd is in Brugge. Sinds 1949 wordt hier op ambachtelijke wijze kwaliteitskoffie gebrand. De bijzondere volle smaken, de heerlijke aroma’s en het pittige karakter, maken de koffies van Javana absoluut de moeite waard. Javana biedt een ruime keuze aan hoogstaande koffie– en theesoorten.

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

In de moderne koffiebranderij in Brugge worden de met zorg uitgekozen koffiebonen ambachtelijk gebrand. Iedere koffiesoort heeft zijn eigen brandcurve. Het is dan ook de kunst om de unieke aroma’s volledig tot uiting te laten komen, zonder dat de koffiebonen verbranden. Javana koffie is verkrijgbaar via de website. Maar laat je je liever bedienen door een barista? Bezoek dan een van de koffiewinkels, waar heerlijke espresso’s en cappuccino’s met mooie latte art worden bereid. Via de website zijn ook diverse cafetières verkrijgbaar, zoals de Bialetti en de Bodum.

Het assortiment koffie bestaat uit single origin coffees en diverse melanges. De koffiebonen zijn afkomstig uit landen van over de hele wereld.
Een kleine greep uit het bijzondere assortiment:

  • Brasil Santos, een zachte neutrale koffie die zeer geschikt is voor de bereiding van cappuccino en latte.
  • Costa Rica, een koffie met een verfijnde zuurheid. Ideaal als pure espresso.
  • Italian Espresso, een donker geroosterde melange, voor de liefhebber van de Italiaanse koffiestijl.
  • Javana Dore, de huis melange die bekend staat om de beste single origine coffees die met zorg zijn gemengd. De smaak is verfijnd en zacht. Ideaal te bereiden als espresso en als filterkoffie.

De koffie van koffiebranderij Javana kan je online aankopen via hun webshop en in hun winkels in Brugge, Gent en Antwerpen.

Koffiebrander: geen info

Adres: Google maps link 
Javana
Steenstraat 6
8000 Brugge

Openingstijden:

Van maandag t/m vrijdag van 9u00 tot 18u00
Op zaterdag van 9u30 tot 18u00
Gesloten op zon- en feestdagen
Open eerste en derde zondag van de maand (13h – 18h)

Contact:
Telefoon: +32 (0) 50 33 36 05
Website: javana.be

 

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .