Koffiebar Keek is eerder een goedbezochte lunchroom én biologische bakkerij
Koffie
Tim Van Tittelboom
Koffie
11/07/2019
1 min
0

Koffiebar Keek is eerder een goedbezochte lunchroom én biologische bakkerij

11/07/2019
1 min
0

Door Keek alleen een koffiebar te noemen doe je deze zaak nogal tekort. Keek is namelijk ook een goedbezochte lunchroom én biologische bakkerij. Je vindt deze koffiebar/lunchroom/bakkerij in twee vestigingen, op loopafstand van elkaar, in de gezellige Utrechtse Twijnstraat en aan de welbekende Oudegracht. Je kunt ook allerlei heerlijks meenemen voor onderweg.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Keek kenmerkt zich door gastvrijheid en producten die 100% biologisch zijn. De zaak bestaat al meer dan tien jaar en het pand waar Keek in gevestigd is, is zelfs al bijna veertig jaar eigendom van de familie Zwart. De moeder van eigenaresse Maria had op dezelfde plek jarenlang een winkel met tweedehands speelgoed. Keek heeft dus twee panden, en de kelder van het pand aan de Oudegracht is de plek waar alle verse producten voor de nieuwe dag worden bereid. Wie vaker bij Keek binnen is geweest, weet dat je hier als klant wordt opgemerkt door het personeel. Je krijgt altijd een vriendelijk goedemorgen of goedemiddag. Het is te zien dat het personeel vaak samenwerkt, bij Keek is sprake van teamwork.

Binnen zoek je een plekje aan één van de tafels, buiten zit je met mooi weer heerlijk in de zon. Goed om te weten: bij het pand aan de Twijnstraat (de oudste winkelstraat van Utrecht!) is achterin ook nog een gezellig zaaltje met diverse zitplekken. Na een wat moeizame start draait Keek inmiddels als een tierelier. Veel mensen uit hun vaste klantenkring bezoeken deze koffiespot regelmatig. Daarnaast lopen er ook regelmatig toeristen en dagjesmensen binnen. In de zaak aan de Oudegracht staan veel verse producten mooi en aantrekkelijk uitgestald op rekken voor het raam. Zeg daar maar eens nee tegen.

De koffie en lekkers erbij

Heerlijke koffie schenkt men bij Keek, daar zijn alle gasten het over eens. Ga jij weer voor je favoriete Cappuccino? Of neem je deze keer een lovely Latte? Welke koffievariant je ook probeert: bij Keek is het altijd goed raak met de koffie.

Maar je kan hier eigenlijk niet weg zonder iets te hebben gegeten. Weet wel dat je het risico neemt hier snel weer te willen zijn. Alleen al hun huisgemaakte taarten zijn de moeite waard. Chocolade, wortel, cheesecake: jij mag kiezen. Daarnaast bakt men dus bij Keek niet alleen zelf taarten maar ook hun brood en croissants komen uit eigen bakkerij. De combi soep & quiche is ook te aanbevelen. Nog een kleine opsomming van ander lekkers: sandwiches, koekjes en voor de grotere honger: de Bourgondische lunch.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Keek Lunchroom
Twijnstraat 23
3511 ZG Utrecht

Openingstijden:
Maandag – vrijdag: 8:30 tot 17:00
Zaterdag & zondag: 9:00 tot 18:00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 30 2333299
Website: keekutrecht.nl

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Reacties
Categorieën