Koffiebranderij Keikoffie, brandt uitsluitend op hout
29 april 2020 
1 min. leestijd

Koffiebranderij Keikoffie, brandt uitsluitend op hout

Koffiebranderij Keikoffie is een volwaardige branderij die graag lekkere koffie maakt. Bijzonder is het brandproces, waarbij de koffiebonen vers worden gebrand op hout. Woodroasted coffee wordt dit ook wel genoemd. De koffiebonen krijgen een extra aangenaam aroma en de smaak is daardoor absoluut bijzonder. Voor een vers, op hout gebrand, kopje koffie moet je bij Keikoffie zijn.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

Koffiebranderij Keikoffie is uitgegroeid van een mobiele branderij naar een volwaardige branderij. Het milieu is belangrijk en daarom worden de koffiebonen uitsluitend op hout gebrand. Restproducten van een meubelfabriek worden hiervoor gebruikt. Het is een zuinige manier van branden. In combinatie met een fijnstof filter is de belasting voor het milieu klein. De koffiebonen krijgen door de suikers en de harsen in het hout een heerlijke smaak. De koffiebonen worden dagelijks ambachtelijk en vers gebrand. De koffie is verkrijgbaar via de website. De heerlijke smaken zijn een genot om mee te werken, zowel voor een professionele barista als voor de thuisliefhebber van koffie.

Koffiebranderij overzicht Nederland

Zoek je een koffiebranderij? Dit is de meest volledige lijst van Nederland!

Koffiebonen

Het assortiment woodroasted koffiebonen is niet groot, maar wel bijzonder.

  • Peru Special Crema, een heerlijke espresso blend die ook prima gebruikt kan worden als basis voor cappuccino. De smaak is typisch Italiaans, waarbij een volle body samenkomt met de zoete smaak van chocolade.
  • Caffe Brazil, een zacht zoete koffie met aroma’s van zoete noten, karamel en chocolade. Een echte allround melange.
  • Keikoffie, de huisblend die je laat denken aan zoete toffee. Heerlijk te drinken als espresso, maar absoluut ook geschikt voor de bereiding van filterkoffie.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Keikoffie
De Kooihoek 14E
3751 LZ Bunschoten-Spakenburg

Openingstijden:
De koffiebranderij is te bezoeken
maandag – vrijdag: 9:00 – 17:00
zaterdag – zondag: gesloten

Contact:
Telefoon: +31 (0) 33 234 0040
Website: keikoffie.nl

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .