Koffiebranderij One Mile Coffee Roasters roosters op micro niveau
18 januari 2020 
1 min. leestijd

Koffiebranderij One Mile Coffee Roasters roosters op micro niveau

Koffiebranderij One Mile Coffee Roasters is een kleine branderij die op micro niveau koffie roostert. De branderij brandt alleen op aanvraag, er is dus geen voorraad aanwezig. Dit concept is vrij uniek, maar daardoor ook een garantie voor de meest verse koffie. Het doel is om lekkere koffie te branden en zo dicht mogelijk bij het eigen product te blijven staan.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

De specialty coffees worden gebrand op hele kleine schaal. De Toper Cafemino Electra is een milieuvriendelijke koffiebrander. Vers gebrande koffie is zoveel lekkerder dan koffie die al maanden eerder werd gebrand. Dat is ook de motivatie voor One Mile Coffee Roasters. Ieder weekend worden de koffiebonen geroosterd. Het is dus belangrijk dat de bestelling op tijd wordt geplaatst via de website. Verder zijn er verschillende Slow Coffee artikelen verkrijgbaar in de webshop, denk aan de Chemex en de Hario V60.
One Mile Coffee Roasters kan ook worden geboekt voor evenementen en schenkerijen. Een professionele barista schenkt de lekkerste cappuccino`s en espresso`s. En voor wie meer wil weten over hoe je de lekkerste koffie zet? Dan behoort een workshop koffiezetten tevens tot te mogelijkheden.

Koffiebranderij overzicht Nederland

Zoek je een koffiebranderij? Dit is de meest volledige lijst van Nederland!

Koffiebonen

Het assortiment koffie bestaat uit single origin coffees en een heerlijke melange. Alle koffiesoorten zijn geschikt voor espresso bereiding. Tevens zijn er diverse koffies verkrijgbaar als filterkoffie.
Een greep uit het assortiment:

  • Brazil Mantiqueira, een goede basis koffie met een typisch Braziliaans stevig en stabiel aroma. Heerlijk om te drinken op elk moment van de dag.
  • Colombia Argote, een frisse koffie met een bloemig aroma. Tijdens het drinken verzacht de zuurgraad wat zorgt voor een cacao-achtige afdronk.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
One Mile Coffee Roasters
Jozef Israëlslaan 28
1318 LR Almere

Openingstijden:
De koffiebranderij is niet te bezoeken

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 48 245 080
Website: onemilecoffeeroasters.com

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .