Koffie Grymonprez, uit pure liefde voor koffie
30 mei 2019 
1 min. leestijd

Koffie Grymonprez, uit pure liefde voor koffie

Koffiebranderij Koffie Grymonprez werd opgericht in 1960. Het is een micro koffiebranderij die is gespecialiseerd in het op kleine schaal branden van bijzondere specialty coffees. Bezoek zeker het gezellige koffiewinkeltje waar je van harte welkom wordt geheten. Koffie Grymonprez is gebrand uit pure liefde voor koffie.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

Wanneer je binnenloopt bij Koffie Grymonprez word je zeer vriendelijk welkom geheten. Met een glimlach krijg je uitleg over alle bijzondere producten die er worden verkocht. De Probat koffiebrander staat achter in een aparte ruimte opgesteld. De ruwe koffiebonen worden met zorg en aandacht voor alle unieke smaken op ambachtelijke wijze gebrand. Daarna worden ze met de hand verpakt in zakken van diverse afmetingen. Laat je verwennen door de barista met een heerlijke cappuccino met mooie latte art of een pure espresso. De koffie is verkrijgbaar in de koffiewinkel.

Koffiebonen

Het assortiment koffie varieert, maar bestaat altijd uit 100% Arabica koffiebonen. Deze specialty coffees zijn afkomstig uit landen van over de hele wereld. Denk aan:

  • Brazilië
  • Guatemala
  • Colombia
  • Kenia
  • Tanzania

De koffie van Grymonprez wordt gebrand voor zowel cappuccino, espresso als voor de bereiding van slow coffee.

Verkoop

De koffiebonen van koffiebranderij Grymonprez kan je kopen in hun koffiewinkeltje.

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: Probat

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Grymonprez
Stormestraat 96
8790 Waregem

Openingstijden:

Maandag 14:00 – 18:30
Dinsdag – zaterdag 9:00 – 18:30
Zondag gesloten

Contact:
Telefoon: +32 (0) 56 60 13 58
Website: www.koffiegrymonprez.be

 

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .