Coffee Shots, eerlijke koffie voor iedereen
06 februari 2019 
1 min. leestijd

Coffee Shots, eerlijke koffie voor iedereen

Coffee Shots, een koffiebranderij gelegen in Amsterdam. Opgericht in 2015 en ontstaan vanuit een duidelijke missie. Eerlijke koffie inkopen en schenken, voor iedereen. Er wordt gewerkt met hoogwaardige producten, dus bij Coffee Shots is Specialty Coffee gegarandeerd!

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

De single origin koffie wordt wekelijks vers gebrand. Het roosteren gebeurt in kleine batches in de Probat koffierooster. Het ambacht van koffiebrander betekent precisie en gevoel voor timing en liefde voor het vak. Elke koffiesoort wordt langzaam geroosterd, om alle smaken en aroma`s volledig tot uiting te laten komen.
Bestelde koffie via de webshop, wordt verpakt in zogenaamde verszakken. Deze passen precies door de brievenbus.
Naast het branden is er tevens aandacht voor het opleiden van goede barista`s. Zij zijn de professionals die het eindproduct presenteren als cappuccino, voorzien van latte art. Een flat white of smakelijke espresso.

 

Koffiebranderij overzicht Nederland

Zoek je een koffiebranderij? Dit is de meest volledige lijst van Nederland!

Koffiebonen

De koffie wordt direct ingekocht bij de koffieboer. Altijd Direct Trade. Dit houdt in dat de koffieboer een eerlijke prijs ontvangt voor zijn product, plus 2% van de omzet. Op deze wijze profiteert een koffieboer voor het eerst mee in de waardeketen.

Het assortiment, verkrijgbaar via de webwinkel, is klein maar interessant.

  • Colombia – Exótico de Altura, een koffie gebrand voor espresso bereiding. De zoete smaken van melkchocolade, karamel en rood fruit typeren deze milde koffie.
  • Guatemala – El Zapote, een koffie gebrand voor espresso, maar doet het ook erg goed als cappuccino. De uitgesproken smaken van bruine suiker, boter en noten, maken deze koffie bijzonder.
  • India – Nullore, een koffie ideaal de bereiden als flat white, maar ook zeker aantrekkelijk als espresso. De gecombineerde aroma`s van sinaasappel, citrus, peper, noten en chocolade zorgen voor een bijzondere smaaksensatie.
  • Ethiopië, Kochere, een koffie gebrand voor filter bereiding of Aeropress. Een explosie van smaken typeert deze friszoete koffie.

Verkoop

Naast koffiebonen kan je bij Coffee Shots online ook accessoires en koffie abonnementen kopen.

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: Probat

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Coffeeshots BV
Van Noordstraat 26
1013 SM Amsterdam

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 9.00u tot 17.00u

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 54332824
Website: www.coffeeshots.nl

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .