Neuteboom, specialist in private label koffie
05 februari 2019 
1 min. leestijd

Neuteboom, specialist in private label koffie

Neuteboom, een koffiebranderij uit Almelo. Opgericht in 1891 en sindsdien een onafhankelijke koffiebranderij die zich toespitst op het branden van uitsluitend Private Label koffie. Bijzonder is de hoge producticapaciteit, waardoor Neuteboom inmiddels een serieuze partner is op de Europese markt

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

Kwaliteit en hoogwaardige grondstoffen zijn de peilers van koffiebranderij Neuteboom. Professioneel opgeleide koffiebranders en barista`s werken volgens de strengste regels.
De branderij in Almelo staat garant voor vers gebrande filterkoffie, koffiecups, espressobonen en koffiepads. Hiervoor zijn twee koffie brandinstallaties aanwezig. Voor alle andere onderdelen doen zij een beroep op professionele partners binnen Europa.
De productiecapaciteit staat inmiddels op 10.000 ton. Daarnaast is er een ruime kennis aanwezig over de productielanden, is er continue interesse op het gebied van duurzame koffietrends en kent Neuteboom een transparante manier van bedrijfsvoering. Dit alles helpt de klant om steeds een stapje voor te blijven op de concurrentie.

 

Koffiebranderij overzicht Nederland

Zoek je een koffiebranderij? Dit is de meest volledige lijst van Nederland!

Koffiebonen

De koffiebonen zijn verkrijgbaar in alle soorten certificering. Denk hierbij aan Fairtrade, Rainforest en biologische koffie. Daarnaast zijn de gebruikte verpakkingen vrij van aluminium, waardoor er zo goed als geen restmateriaal overblijft.
De private label koffies zijn verkrijgbaar in vrijwel alle mogelijke maten. Wanneer gewenst, wordt de koffie voor de horeca verpakt in blikken die op de koffiemolen passen. Om de versheid te garanderen zijn de verpakkingen voorzien van een aromaventiel, dat de overdrukgassen onttrekt terwijl de koffie al verpakt is.

Verkoop

Neuteboom Koffiebranders focust zich op private label koffie.

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: Geen informatie

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Neuteboom Koffiebranders
Aadijk 41
7602 PP Almelo

Openingstijden:

De koffiebranderij is niet te bezoeken.

Contact:
Telefoon: +31 (0) 546 864 062
Website: www.neuteboom.nl

 

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .