Royal Taste Company, volledig verzorgde private labels
Koffiebranderij
Tim Van Tittelboom
Koffiebranderij
01/29/2019
1 min
1

Royal Taste Company, volledig verzorgde private labels

01/29/2019
1 min
1

Royal Taste Company, een koffiebranderij bestaand uit 2 vestigingen, in Soest en in Wijnegem, België.
Opgericht in 2001 door Rolf Hoksbergen en Edwin van Barreveld. Royal Taste Company heeft opgemerkt dat de laatste jaren de vraag naar betere kwaliteit koffie fors is toegenomen. De focus is daarom gericht op het volledig verzorgen van de productie van private labels voor horeca en bedrijven.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

Kwaliteit en innovatie zijn belangrijk bij deze koffiebranderij. In de loop der jaren heeft de branderij steeds verder uitgebreid. Inmiddels zijn er drie koffiebranders in gebruik genomen. Allen van het merk Probat. Hierop kan een totale capaciteit van 600 kg koffiebonen worden gebrand.

Verder is de koffiebranderij voorzien van een nieuwe reinigingsmachine, die de koffiebonen scheidt van productvreemd vuil, zoals steentjes en takjes.

De hoge kwaliteit wordt geleverd door een professioneel team van koffiebranders en barista‘ss, die met passie het koffieambacht uitoefenen.

 

Koffiebranderij overzicht Nederland

Zoek je een koffiebranderij? Dit is de meest volledige lijst van Nederland!

Koffiebonen

De premium koffiebonen komen uit landen als Brazilië, Colombia, Ethiopië, Java en Guatemala. Naast het reguliere assortiment zijn er ook bijzondere koffiebonen verkrijgbaar uit Australië, Nieuw-Zeeland, Hawaï en Jamaica.

De private label koffiesoorten worden gemengd om er buitengewoon lekkere melanges van te maken. Het mengen gebeurt secuur en professioneel, met aandacht voor de specifieke smaken en aroma’s. Zo garanderen zij dat de klant de beste espresso of filterkoffie kan serveren.

Verkoop

Royal Taste Company heeft geen webshop, maar bestellingen kunnen wel doorgegeven worden via een contactformulier op de website.

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: 3 koffiebranders van het merk Probat

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Royal Taste Company Nederland
Birkstraat 143-A
3768 HE Soest

Openingstijden:

De koffiebranderij is niet te bezoeken.

Contact:
Telefoon: +31 (0) 33 465 51 55
Website: royaltaste.nl & www.royaltastecoffee.nl

 

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Reacties
Categorieën