Oké Koffie, verfijnd vakmanschap en superieure kwaliteit
16 augustus 2019 
1 min. leestijd

Oké Koffie, verfijnd vakmanschap en superieure kwaliteit

Koffiebranderij Oké Koffie opende in 1991 haar deuren. De familie Van Kerckhoven nam een branderij in Geraardsbergen over. Een branderij met een geschiedenis die terug gaat naar het jaar 1873. Door de jaren heen werd het vakmanschap van koffie branden verder verfijnd. Het doel is altijd hetzelfde gebleven. Namelijk elke dag opnieuw een superieure kwaliteit koffie branden voor de echte koffieliefhebber.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

De branderij van Oké Koffie is een ambachtelijke koffiebranderij. Dat wil zeggen dat het branden van de koffie gebeurt op authentieke wijze. Ondanks dat er gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken, wordt de koffie met veel precisie voor detail gebrand. De koffiebonen zijn van hoge kwaliteit en worden gedurende 12 minuten geroosterd. Zo komen alle unieke smaken maximaal tot uiting. Hierna worden de bonen direct gemalen en verpakt. De verpakkingen zijn voorzien van een ventiel dat zorgt dat de gassen kunnen ontsnappen, zonder dat er lucht naar binnen kan. Zo blijft de kwaliteit optimaal bewaard. De koffie is verkrijgbaar via de website.

Koffiebonen

De koffiebonen worden met zorg geselecteerd. Het assortiment is uitgebreid. Oké Koffie verkoopt koffie voor diverse bereidingswijzen. Zo is er gemalen en ongemalen koffie verkrijgbaar. Net als koffiecups en koffiepads. Enkele koffiesoorten beschikken zelfs over een Fairtrade en UKAS label. Een kleine greep uit het assortiment:

  • Bonen Koffie Fairtrade Royal
  • Gemalen koffie Dessert, een sublieme blend die werd samengesteld uit de beste koffiebonen.
  • Bonen koffie Espresso Select

Verkoop

De koffie van Oké Koffie kan je via hun webshop bestellen.

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: (geen info)

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Oké Koffie
Edingseweg 36
9500 Geraardsbergen

Openingstijden:

Maandag – vrijdag: 9:00 – 17:00
Zaterdag en zondag gesloten

Contact:
Telefoon: +32 (0) 54 41 14 17
Website: www.oke-koffie.be

 

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .