Koffiebranderij Rombouts, hofleverancier in België
17 augustus 2019 
1 min. leestijd

Koffiebranderij Rombouts, hofleverancier in België

Koffiebranderij Rombouts vindt zijn oorsprong in 1896. De aanschaf van een brandtrommel was voor Frans Rombouts de start van een florerende zaak. Inmiddels telt het bedrijf meer dan 600 medewerkers en wordt er hard gewerkt aan de ontwikkeling op internationaal gebied. Rombouts koffie, omdat je kiest voor smakelijke en kwalitatief hoogwaardige koffie.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

Koffiebranderij Rombouts mag zich Hofleverancier van België noemen. En dat is niet voor niets. Rombouts roostert de koffiebonen langzaam, ook wel slow roast genoemd. Tijdens het proces dat tot wel 18 minuten duurt, komen alle smaken en aroma’s maximaal tot uiting. En precies op het juiste moment wordt het roosteren gestopt om verbranding te voorkomen. De koffie is verkrijgbaar via de webshop. Ook komt Rombouts langs op evenementen met de bijzondere coffee truck. Hier kun je terecht voor een perfect gezet kopje espresso of cappuccino. De barista zal je zeker verrassen met een mooie latte art.

Koffiebonen

Rombouts biedt een uiteenlopende collectie aan koffiesoorten. Zo is de koffie in te delen per smaakprofiel of per verbruikstype. In de webshop vind je gemalen koffie, koffiebonen, espressopods en koffiepads.

Een kleine greep uit het assortiment:

  • Bio & Fairtrade, een fairtrade koffie met fijne en aangename aroma’s. De brandwijze is traditioneel, waardoor een intense smaak ontstaat. Ideaal voor de liefhebber van espresso, maar ook prima geschikt als basis voor cappuccino.
  • Italian Style, een koffie die werd gebrand voor de liefhebber van donkere, krachtige Italiaanse koffie.
  • Supremo D’Arabica, een gebalanceerde melange samengesteld uit een mengeling van Arabica bonen. De licht fruitige smaak, maakt deze koffie zeker het proberen waard.

Verkoop

De koffieproducten van Rombouts kan je via hun webshop bestellen.

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: (geen info)

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Koffie F. Rombouts NV
Antwerpsesteenweg 136
2630 Aartselaar

Openingstijden:

Deze koffiebranderij is niet te bezoeken.

Contact:
Telefoon: +32 (0) 3 870 45 45
Website: www.rombouts.com

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .