Sweet cup koffiebranderij en koffiebar - permanent gesloten
08 december 2018 
1 min. leestijd

Sweet cup koffiebranderij en koffiebar - permanent gesloten

Sweet Cup Roastery is een micro koffiebranderij en koffiebar van de derde generatie, gelegen in het centrum van Amsterdam. Met Lisa Rooimans en Paul van Duuren als eigenaars is hun doel om elke dag uitstekende koffie te serveren van de beste kwaliteit.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

Goede koffie begint bij het zoeken naar koffiebonen van hoge kwaliteit. De koffieplantage en de koffieboer zijn bepalend voor de perfecte oogst en de perfecte boon. Hier wordt dan ook veel aandacht aan besteed.

Versheid van de koffie staat voorop bij Sweet Cup Roastery. Daarom worden de bonen vers geroosterd in kleine porties. Door totale controle te hebben op het proces, in combinatie met een verfijnde techniek, kan uit elke boon de maximale smaak gehaald worden. De unieke smaken in de koffiebonen verschillen per land, verwerkingsproces en variëteit.

In de koffiebar serveren kundige barista`s de mooiste specialty coffees die zijn voorzien van mooie latte art. Cappuccino, Espresso als ook slow coffee is verkrijgbaar. Tevens serveren ze versgebakken lekkernijen van Lisa. Zoals brownies, croissants, koekjes of bananenbrood.

 

Koffiebranderij overzicht Nederland

Zoek je een koffiebranderij? Dit is de meest volledige lijst van Nederland!

Koffiebonen

Het assortiment koffiebonen bestaat met name uit koffie met zachte bloemige, maar ook pittige nootachtige en fruitige smaken.

Verkoop

Zowel voor thuis als voor de horeca zijn alle koffiespecialiteiten in de winkel verkrijgbaar. Online is de website nu niet bereikbaar.

Overzicht diensten:

  • Webshop: Nee
  • Koffie abonnement: Nee
  • Koffie op locatie: Nee
  • Barista cursus: Nee
  • Koffie voor bedrijven: Nee
  • Eigen koffiebar: Nee

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: Giesen

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Sweet Cup koffiebranderij
Lange Leidsedwarsstraat 93HS
1017 NH Amsterdam

Openingstijden:
Samen met de koffiebar permanent gesloten

Contact:
Telefoon: –
Website: –

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .