The Meets: heerlijke koffie en kleurrijke en gezonde gerechten
03 september 2018 
in Koffie
2 min. leestijd

The Meets: heerlijke koffie en kleurrijke en gezonde gerechten

Koffiebar The Meets is een erg gezellige, gezonde koffiebar in de Amsterdamse De Pijp, dat niet meteen een naam had, die kwam later. De taarten in de vitrines lachen je toe. Behalve heerlijke koffie serveert men hier kleurrijke en gezonde gerechten, die eigenlijk te mooi zijn om op te eten.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact

Indruk en ambiance

Als je in de buurt van The Meets bent valt de groene gevel al snel op. De inrichting van deze koffiezaak oogt stoer met zijn lange, ruwe, stenen muur en opvallende illustraties, en de tafeltjes met kaarsen, en potjes honing en suiker stralen gezelligheid en gastvrijheid uit. De goedheid van het leven, dat is wat je hier kan ervaren. Omdat The Meets 14 uur per dag open is, kan je er het grootste deel van de dag terecht. De bediening is goed, fijn en vriendelijk en je merkt dat de barista’s goed getraind zijn.

Het grappige is dat deze zaak dus eerst geen naam had. Op het grote raam van de voorgevel stond kort uitgelegd wat ze aanbieden, en dat ze nog geen naam hadden. Dat riep uiteraard reacties op en zo wordt vanaf de officiële opening de huidige naam gehanteerd. Het is inderdaad een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten, bij te praten en te genieten van al dat kleurrijks en lekkers.

De koffie en lekkers erbij

Aan koffiekeuze geen gebrek bij The Meets. Naast espresso’s, cappuccino en cortado staan er diverse latte’s op de kaart. Daarbij kan je vragen om verschillende soorten melk. Lokale koffiebranderij White Label Coffee levert de koffiebonen. Bijzonder is dat ze de nieuwste hype bulletproof coffee zetten.

The Meets bulletproof coffee

The Meets bulletproof coffee

Ook het thee assortiment is breed, met bijvoorbeeld verse gember, munt, sinaasappel. Meer toe aan een gezond sapje? Ook daarvoor kan je hier prima terecht. Verder schenkt men hier ook verschillende soorten wijn en bier.

Qua eten biedt deze trendy zaak een uitgebreide keuze, van ontbijt en kleine hapjes en snacks tot een avondmaal. The Meets is niet vegetarisch. Ze hanteren de regel 80% plantaardig en 20% vlees. Als ontbijt kan je o.a. kiezen voor een gezonde bowl met diverse soorten fruit, pannenkoekjes en sandwiches. Heb je wat meer trek, dan is soep, salade of een burger wellicht een goeie optie. Voor bij de borrel zijn er ook allerlei lekkere hapjes te verkrijgen en voor het avondeten is er een prima menu samen te stellen. En dan zouden we nog bijna hun heerlijke taarten vergeten, die je vast al in de genoemde vitrines hebt zien staan.

The Meets is ook lekker kleurrijk eten

The Meets is ook lekker kleurrijk eten

De buurt

The Meets is gevestigd aan het Cornelis Troostplein in De Pijp. Op loopafstand van het Sarphatipark en het Okura hotel.

Wifi en werken

Er zijn enkele tafeltjes en een grote lange tafel waar je goed aan kan werken. Thee meets heeft een fijne energie om te werken.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
The meets
Cornelis Troostplein 3
1072 JJ Amsterdam-De Pijp

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag: 11.30 tot 22.00
Vrijdag t/m zondag: 09.30 tot 22.00

Contact:
Telefoon: +31 (0)6 15316734
Website: themeets.nl

 

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .