Vascobelo V-Bar: café brasserie met de beste Belgische koffie op het Stadionplein
17 oktober 2018 
1 min. leestijd

Vascobelo V-Bar: café brasserie met de beste Belgische koffie op het Stadionplein

Vascobelo Café–Brasserie Stadionplein staat net als de andere vestigingen van Vascobelo garant voor uitstekende koffie in een fijne ambiance. Hier geniet je in stijl, samen met anderen of alleen. Bekijk hun kaart, maak je keuze en laat je smaakpapillen maar eens goed verwennen.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact

Indruk en ambiance

Vascobelo Café–Brasserie Stadionplein is een prachtige ruimte voor een koffiebar. De zaak is ruim opgezet en heeft hoge ramen die voor veel lichtinval zorgen. De smaakvolle en stijlvolle inrichting maakt het tot een inspirerende plek. Hier zit je met gemak een paar uur om op nieuwe ideeën te komen of plannen uit te werken. Hier neem je tijd om eens goed bij te praten met die vriend of vriendin, of een zakelijk gesprek te voeren met een klant.

Neem plaats aan één van de kleine of grotere tafeltjes en kijk eens rond: wat een prachtige boekenverzameling! De lange banken met kleurrijke kussens nodigen uit om ’t er eens goed van te nemen en te genieten van een heerlijke kop koffie en iets lekkers erbij.

De koffie en lekkers erbij

Heerlijke Belgische koffie drink je bij Vascobelo aan het Stadionplein. Ben je een liefhebber van flat white of andere op espresso gebaseerde dranken dan zit je hier goed. Wees welkom en proef pure kwaliteit.

De thee collectie is ook zeer uitnodigend: behalve verse munt en verse gember kies je uit zeven heerlijke smaken. De Hot Chocolate van Callebaut is overigens ook niet te versmaden.

Praten en inspiratie uitwerken maken hongerig. Uiteraard is Vascobelo daar op ingesteld. Je kan hier heerlijk ontbijten en lunchen. Een klassiek ontbijt met croissant, brood, jam, kaas en ham: hier staat het op de kaart, net als hun uitgebreidere Vascobelo ontbijt. Daarnaast bestaat het aanbod uit bijvoorbeeld yoghurt met granola, salades en eiergerechten. Meer trek in zoetigheid? Maak je borst maar nat. Kies maar eens tussen hun verschillende cakes en taarten, bananenbrood en brownies. En dan is onze opsomming nog niet eens compleet! Op zondag kan je hier ook nog eens heerlijk brunchen.

Het leuke van Café-Brasserie Vascobelo aan het Stadionplein is dat ze ook een wijnkaart hebben met biologische en natuurlijke wijnen. Je hoeft dus niet te verkassen als je iets anders wil dan koffie of thee.

De buurt

Op het Zuid op het Stadionplein is deze koffiebar en brasserie een zeer fijne toevoeging.

Wifi en werken

Deze Vascobelo is ook een fijne plek om te werken.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Vascobelo V-bar
Stadionplein 100
1076 CK Amsterdam-Zuid

Openingstijden:
Dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag: 10.00 tot 18.00
Maandag t/m vrijdag: 08.00 tot 21.00
Zaterdag en zondag: 09.00 tot 21.00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 85 888 2765
Website: vascobelo.be/amsterdam-stadionplein

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .