The Maker Café: even bijtanken in De Hallen in een fijne sfeer
18 september 2018 
in Koffie
2 min. leestijd

The Maker Café: even bijtanken in De Hallen in een fijne sfeer

The Maker Café is mooie plek in Amsterdam voor een geweldige koffie ervaring. Het is onderdeel van de The Maker Store in De Hallen. Hier voel je je thuis en kan je even bijtanken, zodat je er weer vol energie tegenaan kunt. Genieten in deze koffiebar, van fijne sfeer en lekkere koffie, daar in Oud-West.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Als je eenmaal een keer bij The Maker Café bent geweest kan het goed zijn dat je hier regelmatig komt. Het is hier erg prettig vertoeven. Deze leuke koffiebar is niet zomaar een koffietent, dit is een concept en onderdeel van The Maker Store. Bij beide gaat het niet alleen om het eindproduct maar ook om het proces. Het Café heeft geen aparte ingang: je loopt door de makerswinkel. De koffiebar bevindt zich boven.

Wat hier meteen opvalt is de stijlvolle inrichting. Je ziet meteen dat hierover is nagedacht, het is een verlengstuk van de winkel. Je kan plaatsnemen op lage sofastoelen of op een kruk aanschuiven aan de bar. Dan kan je eens een barista van dichtbij aan het werk zien. Natuurlijk kan je ook gewoon aan een tafeltje gaan zitten, wellicht handig als je wil werken. Het interieur is weliswaar strak, maar door de planten en de kunst aan de muur is er een sfeervolle koffiebar ontstaan.

Men heeft hier een bijzonder en grappig concept bedacht. Bij The Maker Café kan je namelijk een abonnement nemen: voor een vast bedrag per maand drink je onbeperkt koffie en thee! En als je weer naar beneden loopt kan je ook nog slagen voor een leuke aanschaf of cadeau.

De koffie en lekkers erbij

Vind je de latte hier onwaarschijnlijk lekker? Of verbaas je je over die heerlijke cappuccino? Als we vertellen dat hun koffiebonen van de Manhattan Coffee Roasters zijn zegt dat jou misschien al genoeg. Dus ook jouw espresso of americano is kwaliteitskoffie.

CiTea is overigens het merk thee dat ze schenken. Verder staat The Maker Café bekend om zijn bijzondere limonades, bijvoorbeeld van rabarber.

Wil je ook iets lekker bij je koffie of thee? Aan te raden zijn o.a. hun appeltaart, gezonde mueslirepen, toffees (!) en bananencake. Heb je zin iets anders, dan loont het zeker de moeite om hun kaart eens goed te bekijken.

De buurt

The Maker Café in Amsterdam West is onderdeel van de The Maker Store in De Hallen.

Wifi en werken

De plek in De Hallen om lekker te werken.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
The Maker Café
Hannie Dankbaarpassage 39
1053 RT Amsterdam-West

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 12.00 tot 19.00
Zaterdag: 11.00 tot 19.00
Zondag: 11.00 tot 18.00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 261 7667
Website: themakerstore.nl

Andere koffiebars in de buurt

Lot Sixty One – Kinkerstraat
CoffeeConcepts – Kinkerstraat
White Label Coffee – Jan Evertsenstraat

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .