Vinnies Deli: de meest complete koffiebar in de Haarlemmerstraat
24 oktober 2018 
in Koffie
2 min. leestijd

Vinnies Deli: de meest complete koffiebar in de Haarlemmerstraat

Vinnies Deli aan de Haarlemmerstraat zegt dat zij als koffiebar voor ‘good’ staan. Ok dan, dat hebben we dus eventjes getest. Uitslag van de test is dat ze met vlag en wimpel zijn geslaagd, voor hun lekkere koffie en hun overheerlijke broodjes en salades.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact

Indruk en ambiance

Vinnies Deli heeft op een hoek van de Haarlemmerstraat een leuke huiskamer ingericht. Hier ontvlucht je even (of voor een paar uur) de enorme drukte van deze winkelstraat. Het lage plafond benadrukt het knusse karakter. Wees gerust: ook boven kan je nog een tafeltje vinden. Voordeel is ook dat het daar vaak net ietsje rustiger is. Je ziet trouwens ook meteen bij binnenkomst waarom deze Vinnies vestiging géén vintage meubilair te koop heeft staan: daarvoor ontbreekt simpelweg de ruimte. Hoewel je hier redelijk dicht op elkaar zit is het een prima plek om bij te praten met een collega of vriend.

Natuurlijk kan hier ook worden gewerkt! Het erg vriendelijke en gastvrije personeel vergroot de kans dat je hier nog een keer terugkomt. Dus voeg je nog een keer tussen die leuke mix van locals en toeristen. Extra fijn is dat deze toffe koffiezaak doordeweeks al om 7.30 uur opent!

De koffie en lekkers erbij

Geweldige koffie schenkt men bij Vinnies Deli op de Haarlemmerstraat. Hier weten ze hoe ze een geweldige cappuccino moeten maken. Liever een geweldige latte of een geweldige thee, zoals verse munt, een zwarte of Japanse groene? Kies en geniet. Voor een vers sapje en huisgemaakte limonade ben je hier ook aan het juiste adres.

Hoe is het eten en al dat lekkers op hun kaart? Antwoord: even geweldig. Als je van eiergerechten houdt: gepocheerde eieren op brioche, gegarneerd met salade of een roerei zullen aan je verwachtingen voldoen. Perfecte croissants krijg je bij je Cortado geserveerd. Hun krentenbollen met kaas zijn beroemd in de Haarlemmerstraat en daarbuiten. Wil je liever iets zoeters? Van hun bananenbrood krijg je maar niet genoeg. Ben je hier wat vroeger op de dag: geniet van hun heerlijke Vinnies Breakfast, dat ook vegetarisch verkrijgbaar is. Ook geweldig, hadden we dat al gezegd?

De buurt

Op het drukke gedeelte van de Haarlemmerstraat, tussen de vele locals en toeristen is Vinnies de koffiebar in de straat. Ze voegen echt kwaliteit en beleving toe. Je bent in de Jordaan dus de meeste Jordaan highlights zijn vlakbij.

Wifi en werken

Het is klein maar je kan hier prima werken. Boven is het rustiger om te werken. Maar op de dagen met de meeste toeristen zal het minder fijn werken zijn.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Vinnies
Haarlemmerstraat 46 HS
1013 ES Amsterdam-Centrum

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 07.30 tot 17.00
Zaterdag: 09.00 tot 17.00
Zondag: 09.30 tot 17.00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 771 3086
Website: vinnieshomepage.com

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .