Zwarte Roes koffiebranderij met passie voor aandacht
03 januari 2019 
1 min. leestijd

Zwarte Roes koffiebranderij met passie voor aandacht

Zwarte Roes, een micro koffiebranderij uit Hoorn die de kwaliteit van een kopje koffie naar een hoger niveau heeft getild. Koffieliefhebbers Eline en Marvin houden van specialty coffee en bieden kwaliteit, maar dan een beetje anders. Persoonlijke aandacht en koffie van hoge klasse is wat je kunt verwachten.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

In het West-Friese Hoorn wordt de koffie in koffiebranderij Zwarte Roes met ambacht en passie gebrand. Op bestelling wel te verstaan. Alleen zo kunnen de barista`s van Zwarte Roes verse koffie leveren. De koffie is gegarandeerd nooit langer dan 1 week oud na branddatum. De branddatum wordt daarom altijd vermeld op de bestelling.
Het brandproces vindt langzaam plaats, waardoor de vele verschillende unieke smaaksensaties van de koffiebonen naar boven kunnen komen.

De cappuccino`s en espresso`s van Zwarte Roes worden door professionele barista`s in een aantal geselecteerde horecagelegenheden geserveerd. Verder is de koffie te bestellen via de webshop en is er ook volop aandacht voor de zakelijke markt.

 

Koffiebranderij overzicht Nederland

Zoek je een koffiebranderij? Dit is de meest volledige lijst van Nederland!

Koffiebonen

De groene, ongebrande koffiebonen worden door Zwarte Roes zelf ingekocht. Duurzaamheid en eerlijkheid, smaak en kwaliteit staan hierbij voorop.

Het aanbod is niet ruim, maar door kenners absoluut hoog gewaardeerd.

  • Blend N˚1, een pittige melange met volle smaken van pure chocolade en karamel. Zeer geschikt als espresso of cappuccino.
  • Colombia Supremo, een medium-dark gebrande koffie met een stevige afdronk. Gebrand voor espressobereiding.
  • Brasil Mantiqueira Mountains, een zoete koffie met tonen van hazelnoot en melkchocolade. Gebrand voor zowel filterkoffie als espresso. Met recht wordt dit een Braziliaanse topper genoemd.
  • Burundi Kirezi, een licht gebrande koffie vol fruitige smaken, gecombineerd met een vleugje limoen. Ideaal voor de bereiding van slow coffee.

Verkoop

De bonen van deze lokale koffiebranderij koop je in de koffiebar maar ook online in hun eigen webshop.

Overzicht diensten:

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: Geen informatie bekend

Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij is gevestigd op 2 locaties. De koffiebar is natuurlijk te bezoeken.
Adres: Google maps link 
Zwarte Roes
Slimtocht 47
1647 BS Berkhout

Openingstijden:
Deze koffiebranderij is niet te bezoeken

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 83200515
Website: zwarteroes.nl

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .