30ml Coffeeroasters branden voor hun eigen koffiebars en voor bij jou thuis
13 november 2019 
1 min. leestijd

30ml Coffeeroasters branden voor hun eigen koffiebars en voor bij jou thuis

Koffiebranderij 30ml werd in 2013 opgericht door Wendy en Frans Kooijman. De naam 30ml is afkomstig van de hoeveelheid koffie die wordt bereid voor een espresso. Espresso is het hart van de onderneming. Passie voor hoge kwaliteit koffie is wat je vindt bij 30ml. Je proeft eerlijke koffie en er is veel interesse in de klanten. De specialty koffiebranderij legt de focus op perfect gebrande koffiebonen. En dus ook op de mooiste en lekkerste koffies. Een kopje 30ml espresso van superieure kwaliteit, daarvoor ga je naar 30ml CoffeeRoasters.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

De specialty koffiebonen worden gebrand in een professionele koffiebrander. Dit branden gebeurt met precisie en aandacht voor het type koffieboon. Iedere soort vraagt om een andere brandwijze. Door te branden met aandacht komen de smaken het best tot hun recht. De koffiebonen worden geroosterd tot een heerlijke single estate koffie of een perfecte blend. De koffie voor thuisgebruik is verkrijgbaar in de koffiebar. Bedrijven kunnen aansluiten via de franchiseformule. De mooiste koffiesoorten worden gebruikt om ook aan ondernemers de ultieme koffie te schenken. Het is duidelijk dat de medewerkers bij 30ml koffie pure passie hebben voor het vak. Creativiteit, klantgerichtheid en gedrevenheid is wat het bedrijf typeert. Het je trek gekregen in een kopje specialty coffee? Ga dan langs bij koffiebar 30ml CoffeeRoasters. Hier staat een barista voor je klaar om de lekkerste koffie te bereiden.

 

Koffiebranderij overzicht Nederland

Zoek je een koffiebranderij? Dit is de meest volledige lijst van Nederland!

Koffiebonen

De specialty koffiebonen zijn afkomstig uit landen als El Salvador, Malawi, Ethiopië en Brazilië. De koffie wordt dagelijks vers gebrand voor de espressobar. Ook zijn de verse koffiebonen verkrijgbaar voor thuis gebruik. In de espressobar schenkt een barista de mooiste espresso’s en cappuccino’s met latte art. Houd je meer van slow coffee uit de Chemex of de Aeropress? Ook deze wordt met liefde voor je bereid.

Verkoop

De koffie van 30ml Coffeeroasters is verkrijgbaar in de koffiebars. De locaties en openingsuren van deze 10 vestigingen vind je terug op de website.

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: (geen info)

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
30ML Coffeeroasters
Vredenburg 23
3511 BB Utrecht

Openingstijden:

Koffiebar 30ml – locatie Vredenburg Utrecht:
maandag – vrijdag: 08:00 – 18:00
zaterdag: 9:00 – 18:00
zondag: 11:00 – 18:00

Openingsuren en adressen van de andere koffiebars kan je terugvinden op de website.

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 47346849
Website: 30ml.online/home

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .