Anne & Max Koffiebar locatie Amsterdam Zeeburg heerlijk bij het water
06 januari 2019 
1 min. leestijd

Anne & Max Koffiebar locatie Amsterdam Zeeburg heerlijk bij het water

Ook in Amsterdam Oost is een Anne & Max huiskamer te vinden. Heerlijk ontbijten, lunchen en borrelen kan je bij deze leuke koffiebar. De warme uitstraling nodigt erg uit om je hier eens gezellig te nestelen. De gastvrijheid van het personeel nodigt nog meer uit om je snel thuis te voelen.

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Koffiebar Anne & Max heeft in Zeeburg een mooie locatie gevonden. Vanaf het terras kijk je mooi uit over het water van de IJhaven. Binnen neem je plaats in één van de knusse zitjes of op een fijn plekje aan het raam.

De langgerektheid van de ruimte geeft een bijzondere intieme sfeer, boven geldt hetzelfde. Daardoor heb je ook enige privacy als je in een goed gesprek geraakt. De rustige ligging van deze koffiespot geeft daar trouwens ook gelegenheid voor.

Als je hier eenmaal lekker zit vergeet je bijna dat je nog boodschappen moest doen, gelukkig kan dat heel dichtbij! De inrichting bestaat voor een groot deel uit hout, wat de genoemde warme uitstraling geeft. De gezelligheid van een huiskamer en dan ook nog eens bediend worden, wat wil een mens nog meer.

De koffie en lekkers erbij

Ook bij de Anne & Max vestiging in Zeeburg verstaan ze uiteraard de kunst van het maken van een heerlijke Espresso. Jouw Americano is van dezelfde kwaliteit. Wellicht een leuk idee om deze te combineren met Amerikaanse pannenkoeken? Ook een prima Latte krijg je hier met een glimlach geserveerd.

Als je trek hebt neem dan even tijd om hun uitgebreide kaart te bestuderen. We zullen je een handje helpen. Het ontbijt voor 2 is een absolute aanrader, de yoghurt met fruit een lekker en gezond kunstwerkje. De smakelijke sandwiches en de prima Panini’s zijn ook aan te bevelen. Voor de lekkere middagtrek is er bijvoorbeeld (tomaten!)soep en salade. En als zoete lekkernij kan je o.a. kiezen voor worteltaart (en diverse andere taarten), cheesecake en bananenbrood.

Het extra fijne is dat ze bij Anne & Max alles, op de shortcakes na, zelf maken. Biologisch is daarbij hun standaard, veganistisch zeker mogelijk. Ook voor een high tea en zelfs voor een high wine kan je hier heel goed terecht. Bij hun bier- en wijncollectie kan je ook nog eens een lekkere borrelhap uitzoeken.

De buurt

Koffie drinken …

Wifi en werken

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Anne & Max – Locatie Zeeburg
Oostelijke Handelskade 1001
1019 BW Amsterdam

Openingstijden:
Maandag t/m donderdag: 08.00 tot 17.30 u
Vrijdag en zaterdag: 08.00 tot 18.00 u
Zondag: 09.00 tot 18.00 u

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 2246588
Website: annemax.nl

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .