Koffiebar CoffeeRoastery Sloterdijk
01 april 2019 
1 min. leestijd

Koffiebar CoffeeRoastery Sloterdijk

Koffiedrinken in een parkeergarage? Het kan bij CoffeeRoastery Sloterdijk. Deze leuke koffiebar is namelijk gevestigd op de plek waar je voorheen op zoek ging en rondjes reed om je auto tijdelijk te kunnen stallen. Uiteraard heeft de allure van deze koffiespot veel meer in huis dan de sfeer van een parkeergarage!

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Deze vestiging van de CoffeeRoastery, inmiddels een echte succesformule, is weer net iets anders dan de andere. Dat maakt hun concept ook zo aantrekkelijk. Je merkt aan alles dat je bij de CoffeeRoastery bent maar doet toch weer nieuwe indrukken op. Ook hier een knusse sfeer, houten tafels (en stoelen) en verrukkelijke appeltaart. Hoge en lage tafels, bedoeld voor wat jij prettig vindt. Ook hier die fijne bediening, die alles doet om jou te laten genieten van koffie en iets lekkers én de mogelijkheid om koffiebonen en diverse toebehoren te shoppen. Fijn is ook de handige ligging vlakbij station Sloterdijk. Mede daarom ook een goeie plek om even je laptop ter hand te nemen. Als je maar niet vergeet te genieten van de sfeer. En goed om te weten: alle koffie is ook to-go te verkrijgen.

De koffie en lekkers erbij

Het wordt saai maar ook bij deze CoffeeRoastery krijg je uitstekende koffie gepresenteerd. Hun Latte is van prima kwaliteit. Ook over je Americano hoef je je geen zorgen te maken. Hou je van zuivere koffie? Dan is de black coffee zeker een aanrader.

Het is prettig ontbijten (met muesli bijvoorbeeld) en lunchen aan de Zaventemweg. Ook voor de smoothies hoef je echt niet ergens anders heen. De broodjes die hier vers voor jou worden bereid zijn altijd goed van smaak. Aan de Sloterdijk hoef je geen honger te lijden, sterker nog: je wordt eerder in verleiding gebracht om meer te eten. Niet zo gek als je die gevulde borden voorbij ziet komen. Als je nog niet aan salade had gedacht komt dat vanzelf bij de eerste aanblik. Tonijn, kip, omelet: allemaal nog best gezond. Maar als je je laat verleiden door hun zelfgemaakte taarten ben je verkocht. Gelukkig bieden ze je ook de keuze uit veganistische gerechten.

De buurt

In Sloterdijk zij maar weinig goede koffiebars. In het midden van de kantoren drink je hier uitstekende koffie en ben je even weg uit een duf kantoor.

Wifi en werken

Prima plek om te werken.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
CoffeeRoastery Sloterdijk
Zaventemweg 1
1043 EH Amsterdam

Openingstijden:
Maandag – vrijdag: 08:00 – 18:00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 – 820 87 05
Website: coffeeroastery.nl

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .