Zuivere Koffie: lekkere koffie en rust in Amsterdam Centrum
03 oktober 2018 
in Koffie
2 min. leestijd

Zuivere Koffie: lekkere koffie en rust in Amsterdam Centrum

Zuivere Koffie heeft zijn naam al mee. Dit is een knus en charmant plekje dat je op de Utrechtsestraat zo voorbij zou lopen. Maar wat een ontdekking is dit. Heerlijke koffie op een fijne plek, mét een prachtige, zonnige stadstuin. Gaat dat zien, en proeven!

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact

Indruk en ambiance

Als je deze koffiezaak nog niet hebt ontdekt wordt het hoog tijd. Wat een pareltje. In de Amsterdamse drukte kom je hier tot rust. Met mooi weer kan je je laten verbazen door de intimiteit van de gezellige binnentuin. Zuivere Koffie is zo’n zaak waar je graag vaste klant wordt, maar dan moet je deze koffiebar wel eerst vinden natuurlijk. Zoek en je zult vinden op de Utrechtsestraat.

De sfeer is relaxed en gezellig. De inrichting is sfeervol. Zet je shoppingtassen neer en kom lekker tot rust. Liever even je laptop openklappen om je mail te checken? Ook dat kan bij Zuivere Koffie. Hier ervaar je dat kneuterigheid ook zijn charme heeft. Mensen uit de buurt lopen hier regelmatig binnen. Maak ook vooral ook even kennis met de lieve huiskat. Het personeel is lief, erg vriendelijk en maakt (als er tijd voor is) graag even een praatje.

De koffie en lekkers erbij

Hopelijk zit het weer mee en geniet je buiten van een heerlijke cappuccino. Ook je latte smaakt in het zonnetje vast beter. Niet getreurd als het geen terrasweer is: binnen vind je vast ook een mooi plekje in al die gezelligheid. Je espresso gaat je hier zeker goed bevallen. De koffie wordt gezet met bonen van koffiebranderij Boon.

Natuurlijk is er ook rekening gehouden met theedrinkers: kijk voor het aanbod op hun kaart of informeer bij het personeel. Voor een gezonde fruit- of yoghurtshake kan je hier ook uitstekend terecht, als ontbijt is dit zeker een goeie keuze.

Heerlijk lekkers wordt hier geserveerd. De worteltaart bij Zuivere Koffie is heerlijk, en ook de dadeltaart is erg lekker. Verder schijnen de Strudels ook en echte aanrader te zijn. Tevens kan je hier kiezen tussen diverse lekkere en vers gesmeerde en belegde broodjes. Samen met een goeie kom soep of een salade erbij heb je een heerlijke lunch.

De buurt

Zuiver koffie is even onthaasten van de drukte in het centrum. Op loopafstand van Carré en alle andere bijzonder plekken in deze echte Amsterdamse buurt.

Wifi en werken

Bij Zuivere Koffie kan je werken aan de grote tafel als het rustig is. In de zomer zit je ideaal in het centrum in een stadstuin te werken. Als je hier wil werken, kom dan op een rustig moment.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Zuivere Koffie
Utrechtsestraat 39
1017 VH Amsterdam-Centrum

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 08.00 tot 17.00
Zaterdag: 09.00 tot 17.00
Zondag: 09.30 tot 16.00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 624 9999
Website: Geen website en Facebook

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .