Koffiebar CoffeeRoastery Westerpark
16 maart 2019 
1 min. leestijd

Koffiebar CoffeeRoastery Westerpark

CoffeeRoastery Westerpark heeft een mooie ligging tegenover, de naam zegt het al, het Westerpark. Dit is zo’n typische knusse huiskamer die ook veel buurtbewoners aantrekt. Hier kan je niet alleen koffie bestellen om ter plekke te nuttigen maar ook in de vorm van bonen om thuis hetzelfde genot te ervaren.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

We kunnen het ons niet voorstellen maar mocht je het Westerpak nog niet kennen: dit is het gezelligste park van Amsterdam! Hoe leuk is het om na een gezellig parkbezoek de middag af te sluiten bij CoffeeRoastery Westerpark? Als de zon schijnt kan je daar op deze plek ook nog eens langer van genieten.

De huiselijke sfeer van deze CoffeeRoastery vind je ook terug in de inrichting, zoals de houten tafels en een paar fauteuils. Dit is een ideale plek om bij te praten, te socializen of bij te komen van een vermoeiende dag. Natuurlijk kan je hier ook je laptop openen om te werken of even je mail te checken. Bij zonnig weer moet je geluk hebben om een plekje te bemachtigen op het kleine maar gezellige terras. De prettige en vriendelijke bediening draagt absoluut ook bij aan de goede naam en beoordelingen van deze vestiging van CoffeeRoastery. Op sommige dagen kan ’t er erg druk zijn en heb je veel geluid om je heen, maar dat zegt uiteraard ook iets over de populariteit van deze pretentieloze koffiebar.

De koffie en lekkers erbij

Het voordeel van een zaak als de CoffeeRoastery is dat ze exact weten wat ze schenken. Kwaliteit staat voorop en dat proef je aan al hun koffie. Over de Cappuccino hebben we niets dan lof. Ook hun Latte mag er zijn. Voor een stevige dubbele Espresso kan je hier ook gerust naar binnen stappen. Daarnaast hebben ze diverse koffiespecialiteiten in het assortiment. Laat je bijpraten door de barista! Theeleut of liefhebber van smoothies? Je hoeft echt geen blokje om. Tevens serveert het personeel lekkere sapjes.

Wat we absoluut moeten benoemen hier: hun overheerlijke zelfgemaakte appeltaart. De slagroom is letterlijk de kers op de taart. Ook hun broodjes zijn uiteraard vers en erg smakelijk. Verder staan er bijvoorbeeld muffins en kaascroissants op de kaart. Voor meer keuze: check it yourself.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
CoffeeRoastery Westerpark
Van der Hoopstraat 18
1051 VG Amsterdam

Openingstijden:
Maandag – vrijdag: 08:00 – 18:00
Zaterdag – zondag: 09:00 – 18:00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 – 488 94 18
Website: coffeeroastery.nl/coffeeroastery-westerpark

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .