Koffiebar CoffeeRoastery West, koffie op z'n best
15 maart 2019 
1 min. leestijd

Koffiebar CoffeeRoastery West, koffie op z'n best

De CoffeeRoastery in de Jan Pieter Heijestraat is meer dan een koffiebranderij. Behalve gebrande koffiebonen kopen kan je hier ook diezelfde heerlijke koffie drinken, en gezellig ontbijten én lunchen. Dit is zo’n koffiebar die eenmaal ontdekt jouw vaste stek kan worden. Koffie op z’n best in Amsterdam Oud West!

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Koffiebar CoffeeRoastery West vind je op een steenworp afstand van het Vondelpark. Toegegeven: je moet flink ver kunnen gooien. Natuurlijk ben je hier in Amsterdam maar door de vele expats en de vele talen die je hoort spreken vergeet je dat wel eens. De CoffeeRoastery koopt haar bonen groen in, rechtstreeks bij koffieboeren in o.a. Brazilië, Guatemala, El Salvador, Kenia en Ethiopië.

De sfeer bij de CoffeeRoastery is erg gezellig. Iedereen is welkom: een BN’er wordt hier hetzelfde behandeld als Japie van de hoek. Leuke zitjes en speelgoed voor de kids. Een erg leuke zaak om gewoon bij te kletsen of een paar uurtjes te werken te midden van al die levendigheid om je heen. Erg vriendelijk personeel. De lange leestafel is ook een fijne plek om aan te schuiven.

In hun winkel kan je niet alleen terecht voor koffiebonen maar ook voor koffieapparatuur, filters et cetera.

De koffie en lekkers erbij

Bij de CoffeeRoastery weten ze van hun uitstekende zelf ingekochte bonen dito koffie te maken. Ben je enthousiast over jouw dubbele Espresso? Smaakt de black white ook al zo goed? Vraag naar de bonen en koop ze voor thuis. Dezelfde kwaliteit mag je ook verwachten van de Cappuccino, uiteraard fraai opgemaakt. Liever een lekkere Latte? Ook daar ga je geen spijt van krijgen, net als van het heerlijke eten op hun menukaart.

Diverse smakelijke mogelijkheden om de dag te beginnen of halverwege een goed vullende break te nemen. Granola met biologische yoghurt is een prima en verantwoorde keuze. Hun kaascroissants zijn veelbesproken, ze zijn dan ook echt om van te smullen. Wat dacht je van hengel gevangen tonijn op focaccia of ciabatta als lunch? Trek in een omelet? Bij de CoffeeRoastery laten ze je verbaasd staan: verrukkelijk! Voor bij de middagkoffie serveren ze ook heerlijk bananenbrood.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
CoffeeRoastery Oud West
Jan Pieter Heijestraat 143
1054 MG Amsterdam

Openingstijden:
Maandag – vrijdag: 08:00 – 18:00
Zaterdag – zondag: 09:00 – 18:00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 412 55 67
Website: coffeeroastery.nl/coffeeroastery-oud-west

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .