Stek in Amsterdam Oost: van ontbijt tot en met de borrel
22 juni 2018 
in Koffie
2 min. leestijd

Stek in Amsterdam Oost: van ontbijt tot en met de borrel

Stek is niet echt een koffiebar maar je kan er wel terecht vanaf ‘s morgens voor het ontbijt tot en met de borrel. De locatie op de Wibautstraat is ideaal voor als je met iemand hebt afgesproken die van buiten Amsterdam komt.

Kom hier zeker voor het lekkere eten. Maar wil je alleen lekkere koffie drinken dan zijn er betere plekken in deze buurt.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact

Indruk en ambiance

Stek heeft een industrieel ogend interieur dat door de verschillende kleuren een vrolijke sprankel heeft. Er is veel ruimte waardoor je goed formele gesprekken zou kunnen voeren. Om af te spreken is de locatie ideaal maar om op het terras te zitten is het heel onrustig door het verkeer op de Wibautstraat.

Als het druk is dan is het wel vaak lang wachten en kan er wel wat mislopen. Maar met een beetje geduld is het dan ook fijn vertoeven bij Stek. De meiden die Stek hebben opgericht blijven graag wat langer open als het borrelen gezellig is. De energie van deze meiden is heel belangrijk voor de ambiance.

De koffie en lekkers erbij

Een professionele barista is bij Stek niet te vinden. Stek heeft alleen op espresso gebaseerde dranken zoals Americano, cappuccino, espresso macchiato, flat white, latte macchiato en een koffie verkeerd. Als alternatief voor koemelk wordt er soyamelk gebruikt.

Cappuccino's bij Stek

Cappuccino’s zijn prima en vooral leuk geserveerd.

Spijtig genoeg geen filterkoffie want de focus ligt hier bij het eten. Het eten is lekker en uitermate verzorgd. Kijk zeker naar de specials naast de kaart en de daghap. Voor de vleesliefhebber is de steak tartare een aanrader.

Stek Steak tartare

Bij Stek in de Steak tartare heerlijk

Na de lunch bij Stek blijven hangen is zeker een optie want de borrel plateaus zijn ruim en verrukkelijk.

De buurt

De Wibautstraat is de drukste straat van Amsterdam-Oost maar vlakbij het Amstelstation en de autosnelweg dus een ideale plek om af te spreken.

Wifi en werken

Vermits het een ideale plek is om zakelijk af te spreken is het ook een ideale plek om te werken. Er is een grote tafel waar goed gewerkt kan worden en de wifi is prima.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Stek
Wibautstraat 95
1091GK Amsterdam-Oost

Openingstijden:
Ma t/m vrijdag: 8 tot 18.00
Weekend: 9 tot 19

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 365 77 000
Website: stek-amsterdam.com

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .