Beans Coffee is de Limburgse premium koffiebranderij
27 januari 2019 
1 min. leestijd

Beans Coffee is de Limburgse premium koffiebranderij

Beans Coffee, een kleinschalige koffiebranderij gelegen in het Limburgse Ittervoort. Op ambachtelijke wijze brandt dit familiebedrijf de meest bijzonder specialty coffees. Exclusief onder private label voor horeca, winkels en bedrijven. Beans Coffee geeft hiermee pure smaak aan jouw zaak.

Inspireren, ontdekken en vooral de lekkerste koffie branden, dat is wat Sophias Coffee doet.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

De koffie wordt ingekocht uitsluitend voor zakelijke klanten. In de koffiebranderij staan twee Probat koffiebranders. Het branden gebeurt nauwkeurig, waarbij de nadruk wordt gelegd op de bijzondere kenmerken van iedere koffiesoort.

Koffiebranden is pure ambacht. Nuance, geduld en liefde voor het vak als koffiebrander en barista, vormen de absolute voorwaarden.

De premium koffiebonen kunnen licht, medium of donker gebrand worden. Afhankelijk van de gewenste smaken.

Veel koffiespeciaalzaken en espressobars serveren de bijzondere espresso’s en cappuccino’s die zijn samengesteld en gebrand door Beans Coffee.

 

Koffiebranderij overzicht Nederland

Zoek je een koffiebranderij? Dit is de meest volledige lijst van Nederland!


Koffiebonen

De koffiebonen worden persoonlijk ingekocht in de producerende landen. De exporteurs, de koffieboeren en de plantages, alles schakels in de koffieketen zijn bekend.
Het ruime assortiment bestaat uit gecertificeerde en niet-gecertificeerde koffies. Op de website wordt een onderverdeling gemaakt in Single origin coffee, Biologische koffie, Espresso, Fair Trade, Melanges Rain Forest Alliance koffie en seizoenskoffie.

Hier volgt een kleine greep uit het assortiment:

  • Toradja Kalossie, een koffie met een mooie complexe smaaksensatie. Het bittere van chocolade dat mooi combineert met een kruidige afdronk. Deze single origin coffee is afkomstig van het Indonesische eiland Sulawesi. Zeer geschikt voor alle volautomaten, snelfilters en cafetière’s.
  • Panama Boquete, een sprankelende en ietwat kruidige koffie. De volle dikke body en het zacht zoete aroma van chocolade maken deze koffie zeer geschikt als cappuccino.
  • Mocca Java, een melange die zich kenmerkt door bloemige en frisse aroma`s met in de afdronk een vleugje chocolade.

Verkoop

Geen standaard verkoop. Je kan contact opnemen als je zelf een eigen koffiemerk wil beginnen.

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: twee Probat koffiebranders

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Beans Coffee BV
Laagveld 6
6014 DD Ittervoort

Openingstijden:

De koffiebranderij is niet te bezoeken.

Contact:
Telefoon: +31 (0) 475 457707
Website: www.beanscoffee.nl

 

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .