Blanche Dael koffiebranderij voor verse ambachtelijke koffie
08 januari 2019 
1 min. leestijd

Blanche Dael koffiebranderij voor verse ambachtelijke koffie

Blanche Dael, een koffiebranderij met nostalgisch karakter. Een familiebedrijf gelegen in Maastricht, waar sinds 1878 de koffie op ambachtelijke wijze, vers wordt gebrand. Genieten van een kraakvers kopje koffie, daarvoor kun je bij Blanche Dael terecht.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

In de koffiebranderij wordt koffie beschouwd als een culinair product. Tijdens het brandproces wordt er rekening gehouden met ieder detail, om zo de subtiele smaken en diverse aroma’s maximaal tot uiting te laten komen.

De koffiebrander staat in de winkel opgesteld en als koffieliefhebber kun je de koffie niet alleen proeven, maar ook ruiken en voelen. Daarna laat je je verwennen door de barista met een verse espresso of cappuccino.

In de webwinkel vind je buiten koffie, ook andere benodigdheden, zoals de aeropress, de chemex en to-go-cups voor onderweg.

 

Koffiebranderij overzicht Nederland

Zoek je een koffiebranderij? Dit is de meest volledige lijst van Nederland!

Koffiebonen

Het assortiment koffiebonen is groot. Niet alleen de single origin coffees zijn bijzonder, maar ook de diverse melanges worden met zorg samengesteld, zoals:

  • Araba koffie, de huismelange, die sinds 1951 in het assortiment is opgenomen. Een koffie met een vol karakter, die smaken van zoet fruit combineert met het zachte van cacao.
  • Bourbon royale koffie, een melange samengesteld uit koffiebonen uit diverse continenten. Complex en licht rokerig van smaak.

Elk product in de webwinkel kent een uitgebreide omschrijving voor wat betreft smaak, herkomst en zetmethode. Zo zijn er koffiebonen gebrand voor alle zetmethoden, maar het grootste deel is gebrand voor filter-, cafétière koffie of voor espresso.

Verder hebben enkele single origin coffees een keurmerk, zoals het RainForest Alliance keurmerk.

Verkoop

De koffiebonen van Blanche Dael koop je online via hun webshop of in hun fysieke winkel met ruime openingsuren. Ze hebben ook een aanbod speciaal voor horeca of kantoor. Naast koffiebonen verkopen ze bij Blanche Dael ook een 80-tal soorten thee en heel wat accessoires, barista tools, bijpassende zoetwaren en cadeaupakketten.

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: Geen informatie bekend

Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij is niet te bezoeken.

Adres: Google maps link 
Blanche Dael
(winkel)
Wolfstraat 28
6211 GN Maastricht

Openingstijden winkel:
maandag: 13.00 – 18.00 u
dinsdag: 9.30 – 18.00 u
woensdag: 9.30 – 18.00 u
donderdag: 9.30 – 21.00 u
vrijdag: 9.30 – 18.00 u
zaterdag: 9.30 – 17.30 u
zondag: 12.00 – 17.00 u

Contact:
Telefoon: +31 (0) 43 321 34 75
Website: www.blanchedael.nl

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .