Chique o Latte is alleszins niet de doorsnee koffiebar
11 november 2019 
in Koffie
1 min. leestijd

Chique o Latte is alleszins niet de doorsnee koffiebar

Houd je niet van doorsnee koffiebars? Dan moet je zeker Chique o Latte aan de Utrechtse St. Jacobsstraat eens binnenlopen. Overtuigd door de sfeer? Ga zitten en geniet van een lekker bakkie koffie met iets lekkers. Vergeet zeker niet even boven te kijken, of zoek daar een knus plekje!

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Chique o Latte klinkt erg chique voor een koffiebar maar iedereen is er welkom. De ligging op een paar minuten van het station is prettig. Je kan nog makkelijk een koffie scoren als je een dag hebt geshopt, of er je dag beginnen natuurlijk! Als je hier binnenloopt, zoals we in de inleiding adviseerden, is de kans ook levensgroot dat je er voorlopig niet meer wegkomt. Tenzij je niet van chocolade, de geur van koffie en een knusse sfeer houdt natuurlijk. Het behang van chocoladerepen is ook bijzonder maar als je de vitrine met een groot assortiment lekkers hebt gespot, ben je het behang alweer vergeten.

We noemden de bovenverdieping al even. Hier kan je je enigszins terugtrekken in een soort privé-hoekjes. Je zou bijna vergeten dat je je in een koffiebar bevindt, extra fijn ook als je beneden een beetje overprikkeld was geraakt. Door de inrichting zit je dus wat afgescheiden van andere bezoekers. Mede door de chique uitstraling maakt dat Chique o Latte ook een prima plek voor een zakenlunch. Vanaf de bovenverdieping kijk je als het ware neer op het winkelende publiek.

De koffie en lekkers erbij

De Cappuccino mag zeker op de kaart van een koffiezaak met zo’n chique naam. Datzelfde geldt overigens voor de Chai Latte. Met hun filterkoffie proef je die heerlijke pure smaak die koffie heet. Heerlijke sapjes schenkt men ook bij Chique o Latte, en het assortiment thee mag er voor een koffiebar zeker ook zijn. Als je een chocoladeliefhebber bent (wie niet) en trek hebt: probeer dan eens hun verwennende chocoladefondue.

Zoals beschreven is het je al duidelijk: voor chocolade zit je hier goed. Maar we willen de rest van die heerlijkheden niet tekort doen. Hun makarons en bonbons worden vaak geroemd. De cheesecake is ook om van te smullen. Ben je er nog? Of ben je al onderweg naar Chique o Latte?

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Chique o Latte Utrecht
St Jacobsstraat 101
3511 BP Utrecht

Openingstijden:
Maandag – woensdag: 09:00 – 20:00
Donderdag – zaterdag: 09:00 – 21:00
Zondag: 10:00 – 20:00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 84169813
Website: chiqueolatte.nl

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .