Coffee Cabana brengt Braziliaanse koffie in Utrecht
10 november 2019 
in Koffie
1 min. leestijd

Coffee Cabana brengt Braziliaanse koffie in Utrecht

Je kon er op wachten: een stukje Brazilië in Utrecht, en dan ook nog eens in een koffiebar. De swingende naam Coffee Cabana belooft veel goeds. Deze koffiespot heeft mooie grote ramen die je een buitengevoel geven. Ontbijt, lunch of een hartige middagsnack: Coffee Cabana heeft ‘t.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Eigenaresse Galit heeft Braziliaanse roots maar woont al dertig jaar in Utrecht. Door haar afkomst weet ze uiteraard wel alles van de Braziliaanse cultuur, ook qua eten en drinken. De keukentafel neemt een belangrijke plaats in, in huis, in het gezin, in de familie en nu dus ook in Coffee Cabana. Je vindt deze opvallende nieuwe koffiespot in de Dichterswijk, dichtbij de Croeselaan. Qua werk heeft Galit wel een bijzondere achtergrond, twintig jaar lang werkte ze namelijk in de bouwsector. Niet zo vreemd hoor, in haar familie werken mensen óf in de bouw, óf in de horeca.

Coffee Cabana heeft Braziliaanse zonnigheid, door de gele muren. Door het grote raamoppervlak komt de zon ook lekker naar binnen. De zonneschermen voorkomen te veel zonlicht op je taart. Anderzijds is je krantje lezen in het zonnetje natuurlijk een heerlijk begin van de dag.

Hoewel Coffee Cabana nog niet eens zo lang open is, krijgt deze koffiespot al veel erg positieve beoordelingen en dat is terecht. De sfeer is gezellig en relaxed, de bediening vriendelijk en attent, en het belangrijkste: koffie en lekkers zijn heerlijk!

De koffie en lekkers erbij

Natuurlijk drink je bij Coffee Cabana koffie gemaakt van bonen uit Brazilië. Ze worden gebrand door Spot on Coffee Roasters in Amsterdam. De puurheid proef je in jouw Espresso. Maar ook de Americano is van dezelfde kwaliteit. Wat denk je van een Affogato, een combi van koffie met ijs? Drink je geen koffie? Ga dan zeker langs voor een Braziliaanse smoothie of een kop thee.

Dan het eten, waar zullen we beginnen? Heerlijke bowls met granola, kokos en of fruit staan op de kaart. Voor de middag kies je uit bijvoorbeeld diverse hartige broodjes. Voor de hele lekkere trek serveert Coffee Cabana huisgebakken en erg hartige taarten. Een must-eat: chocoladetaart met een flink laagje dulce de leche, smullen!

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Coffee Cabana
Vondellaan 15a
3521 GB Utrecht

Openingstijden:
Maandag: gesloten
Dinsdag – vrijdag: 09:00–17:00
Zaterdag en zondag: 10:00–17:00

Contact:
Telefoon: /
Website: coffeecabana.nl

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .