Coffee & Juices: midden in de stad waar je goed kan werken met lekkere koffie
15 september 2018 
in Koffie
1 min. leestijd

Coffee & Juices: midden in de stad waar je goed kan werken met lekkere koffie

Coffee & Juices op het Hugo de Grooteplein is zo’n Amsterdamse koffiebar waar je je ook welkom voelt als je langere tijd aan je laptop wil werken. Je zit hier in een gezellige omgeving met leuke mensen én kwaliteitskoffie. Dit is ook een fijne plek om te socializen!

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact
Andere koffiebars in de buurt

Indruk en ambiance

Coffee & Juices lijkt bijna gemaakt voor laptopwerkers (maar dat is gelukkig niet zo). Er is veel ruimte om bij het raam te zitten, je kan aanschuiven aan de grote tafel, ook geschikt voor een vergadering, of een tafeltje-voor-twee gebruiken. We zouden ’t door de opsomming overigens bijna vergeten: het interieur, met veel hout, is prachtig. Neem een krant of tijdschrift, installeer je op de bank of in een luxe stoel en merk de aangename, jazzy achtergrondmuziek op. Achter in de zaak is een speelhoekje voor kinderen. Buiten zit je trouwens ook heerlijk op de houten bank voor het raam.

Dit is een soort buurtcafé waar je bijpraat met buurtbewoners of voorbijgangers, of gewoon in stilte geniet van het samenzijn met anderen. Dit is blijkbaar ook wat deze buurt nodig had. Het personeel is uiterst vriendelijk en behulpzaam, en draagt bij aan de gezellige, relaxte sfeer.

De koffie en lekkers erbij

Koffiebranderij Brandmeesters is het merk van de erg goede koffie die wordt geschonken bij Coffee & Juices. Hier wordt koffie dan ook met liefde gemaakt. Je mag dus een uitstekende kwaliteit espresso verwachten. Daarnaast verkopen ze er heerlijke sappen (fruit, groente, jij bepaalt) en smoothies. Al dit lekkers is ook to-go verkrijgbaar, en dat al vanaf half acht ’s ochtends. Als je een keer geen Americano of latte macchiato wil: de thee is ook heerlijk. Uiteraard staat verse munt thee ook hier op de kaart.

Je kan hier goed terecht voor een lekker ontbijt en prima lunch. Cruesli en fruit? Bananenbrood? Zeg ’t maar. Kijk ook eens naar hun aanbod aan Panini’s en andere broodjes. Een voorbeeld: de avocado kip sandwich. Hun Açai bowls zijn ook om van te smullen. Natuurlijk wordt bij Coffee & Juices meer dan rekening gehouden met vegetariërs en veganisten.

De buurt

Coffee & Juices op het Hugo de Grooteplein vlakbij de Jordaan. Op een plein met meer leuke hotspots zoals Razmataz en Brasserie De Groot.

Wifi en werken

Het is hier niet groot maar wel fijn werken midden in de stad.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Coffee & Juices
Hugo de Grootplein 16I
1052 KX Amsterdam-West

Openingstijden:
Maandag t/m dinsdag: 07.30 tot 17.00
Zaterdag: 08.30 tot 17.00
Zondag: 09.30 tot 17.00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 20 767 0032
Website: coffeeandjuices.nl

Andere koffiebars in de buurt

Monks Coffee Roasters
Koffiespot

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .