Koffiebranderij Gimo, voor iedere koffieliefhebber
13 maart 2019 
1 min. leestijd

Koffiebranderij Gimo, voor iedere koffieliefhebber

Koffiebranderij Gimo werd als familiebedrijf opgericht. In de loop der jaren heeft het bedrijf zich meer en meer weten te ontwikkelen. Er werd gestart met een koffiebranderij, maar inmiddels zijn daar een gezellige koffiewinkel, een mobiele espressobar en een webshop bijgekomen. Zo is iedereen welkom om de lekkere koffie van Gimo te proeven.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

Sinds 2005 is koffiebranderij Gimo gevestigd in een nieuw gebouw, waar koffie branden en koffie schenken gecombineerd worden. De koffiebonen worden zorgvuldig gebrand, om zo een licht verteerbare en goede kwaliteit koffie te leveren.
Om de bekendheid van Gimo koffie te vergoten, werd de mobiele koffiekar in het leven geroepen. Met deze kar kan iedereen op feesten en evenementen kennis maken met de lekkerste ristretto, lungo of cappuccino. Uiteraard met liefde geserveerd door een echte barista. Er worden tevens sessies georganiseerd die meer bekendheid geven aan de slow coffee methode. En er kan ter plaatse een beperkte hoeveelheid koffie gebrand worden als workshop. Het maakt de koffie beleving compleet.

Koffiebonen

Het assortiment koffie bestaat uit diverse melanges en single origin coffees. Daarnaast is het mogelijk om koffie als private label te laten branden. De koffies zijn verkrijgbaar in de koffiewinkel en via de webshop. Echter is de webshop zeer beperkt qua informatie verschaffing met betrekking tot de diverse smaken van de koffies.

Bij deze enkele koffies uit het assortiment:

Verkoop

De koffie van koffiebranderij Gimo kan je via hun webshop aankopen.

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: geen informatie

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Gimo
Bedrijvenstraat 6
Schurhovenveld 4362
3800 Sint-Truiden

Openingstijden:

Kantoren zijn op werkdagen geopend van 09 u tot 12 u

Contact:
Telefoon: +32 (0) 11 692 314
Website: www.gimocaffe.com

 

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .