Koffie Cultuur Centrum: koffiewinkel waar het genieten is van een kopje koffie
24 september 2018 
in Koffie
1 min. leestijd

Koffie Cultuur Centrum: koffiewinkel waar het genieten is van een kopje koffie

Het Koffie Cultuur Centrum is een winkel en mini koffiebar aan de Nieuwezijds Voorburgwal waar je koffie voor thuis kunt kopen én uiteraard ter plekke proeven. Hier weten ze wat kwaliteit en klantvriendelijkheid is, hier voel je je welkom. Dit is zo’n winkel waar je graag weer terug komt.

Inhoudsopgave

Indruk en ambiance
De koffie en lekkers voor erbij
De buurt
Wifi en werken
Adres, openingstijden en contact

Indruk en ambiance

Niet voor niets is het Koffie Cultuur Centrum al sinds 1986 een begrip in Amsterdam. De huidige eigenaren runnen de zaak sinds 2014. Ze hebben jarenlange ervaring in de koffiewereld en hebben zich ten doel gesteld hun klanten nog meer van koffie te laten genieten. Het branden en het melangeren doen ze in hun eigen koffiebranderij, ook in Amsterdam, nota bene op een steenworp afstand. Natuurlijk doen ze dat in hun eigen branderij. In hun enthousiasme merk je hoe graag ze hun passie voor koffie op jou willen overbrengen.

Dit is ook zo’n koffiewinkel waar je alleen al even binnenstapt om sfeer te proeven. Ze hebben ’t erg knus gemaakt, met veel hout en een mooie tegelvloer. Aan de muren hangen een paar (lege) koffiebalen, wat ook echt past in een zaak als deze. Het is geen grote winkel maar wel met een paar fijne zitplekken, aan tafeltjes voor het raam en in een gezellige zithoek.

De koffie en lekkers erbij

Als je een top espresso wil moet je bij het Koffie Cultuur Centrum wezen. Hier koop je echte kwaliteitskoffie en wees gerust: er is een ruime keuze in verschillende melanges. Laat de medewerker je helpen, hij of zij denkt graag met je mee. Ook de Cappuccino is heerlijk. Ga je liever voor een latte? Alle koffie is hier ook nog eens heel goed betaalbaar. Je kan zien dat men koffie voor een breed publiek toegankelijk wil maken en houden. Vraag zeker ook eens naar hun huismelange! Liever warme chocolademelk? Ook die wordt hier met liefde voor jou gemaakt.

Gelukkig kan je hier ook nog eens prima terecht voor een lekker gebakje of stuk taart.

Behalve over koffie kan je je bij het Koffie Cultuur Centrum ook uitstekend laten adviseren over het kopen van een koffiemachine, een tweede belangrijke voorwaarde voor een goede kop koffie. Vraag eens welke ze hebben staan, of kijk eens in hun webshop.

De buurt

In hartje Amsterdam-Centrum bij de Dam.

Wifi en werken

Het is niet de beste plek om te werken.

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Het Koffie Cultuur Centrum
Nieuwezijds Voorburgwal 133
1012 RJ Amsterdam-Centrum

Openingstijden:
Maandag: 09.00 tot 17.00
Dinsdag t/m vrijdag: 08.30 tot 17.00
Zaterdag: 09.00 tot 17.00
Zondag: 10.00 tot 17.00

Contact:
Telefoon: +31 (0) 020 627 7599
Website: hetkoffiecultuurcentrum.nl

Altijd al koffiebars willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .