Maes Koffie in Hasselt - De Roem van Limburg
26 april 2019 
1 min. leestijd

Maes Koffie in Hasselt - De Roem van Limburg

Koffiebranderij Maes Koffie is een echt familiebedrijf, dat al sinds 1958 is gevestigd in Hasselt. Het is een bedrijf dat door liefde en aandacht voor het product, is uitgegroeid tot een zeer gewaardeerde koffiebranderij. Een koffie van topkwaliteit is het streven en dat is wat je proeft!

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

Op ambachtelijke wijze wordt de ruwe koffie gebrand, door professionele brandmeesters. Het roosteren gebeurt langzaam en gecontroleerd. In de meest geperfectioneerde trommelroosters komen de verfijnde smaken en delicate aroma’s tot ontwikkeling. Zo ontstaat er een eindproduct met een unieke smaak. Maes Koffie is verkrijgbaar voor zowel particulieren als voor bedrijven en horeca. Inmiddels heeft Maes Koffie al 5 eigen winkels geopend in Belgisch Limburg. Professionele barista’s staan klaar om een heerlijke espresso of cappuccino te bereiden met mooie latte art.

Koffiebonen

Alle koffies in het assortiment bestaan uit 100% Arabica bonen en de verpakking is hoogwaardig. Hierdoor is versheid gegarandeerd.
Een kleine greep uit het assortiment:

  • Mokka Special, een volle en krachtige koffie. Ideaal voor de echte espresso liefhebber.
  • Mokka, een koffie met pit, maar zeker niet bitter. Door zijn aantrekkelijke aroma is het een aanrader voor iedere koffieliefhebber.
  • Horeca, een zachte en maagvriendelijke koffie. Ideaal voor de koffieliefhebbers met een gevoelige maag.
  • Dessert, een Fairtrade koffie met een zachte en aangename geur. De verfijnde nasmaak, maakt de koffie geschikt voor bij iedere maaltijd.

Verkoop

Maes Koffie beschikt voor zijn verkoop over vijf eigen winkels in Limburg en een in Mechelen. Verder wordt Maes Koffie verdeeld via een uitgebreid netwerk van verkooppunten.

Groothandel, bedrijven, scholengemeenschappen, ziekenhuizen, gezamenlijke aankopen of collectiviteiten kunnen zich rechtstreeks bevoorraden in de koffiebranderij of kunnen kiezen voor levering aan huis.

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: geen informatie

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Maes Koffie (koffiebranderij & afhaalcentrum grootverbruikers)
Ankerstraat 7
3500 Hasselt

Openingstijden:

Koffiebranderij en afhaling grootverbruik:
maandag tot en met vrijdag: 08.30 – 16.30 u

Contact:
Telefoon: +32 (0) 11 22 32 53
Website: www.maeskoffie.be

 

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .