Master's ambachtelijke koffiebranderij uit Zevenhuizen
04 februari 2019 
1 min. leestijd

Master's ambachtelijke koffiebranderij uit Zevenhuizen

Master’s, een koffiebranderij uit Zevenhuizen met inmiddels ruim 10 jaar ervaring. De bijbehorende koffiewinkel is gevestigd in Rotterdam. Kwaliteit en oog voor detail typeren deze branderij. Daarnaast hanteren ze een extra service door gratis te bezorgen op donderdag en vrijdag in de gemeenten Zuidplans en Rotterdam-Nesselande.

Inhoudsopgave

De koffiebranderij
Koffiebonen
Verkoop
Adres, openingstijden en contact

De koffiebranderij

Op de kleine trommel koffiebrander worden de koffiebonen wekelijks vers geroosterd. Hier wordt veel aandacht en tijd aan besteed. De koffiebonen zo branden dat de unieke aroma`s volledig tot hun recht kunnen komen, dat is het ambacht van koffiebrander. De trommel draait langzaam rond, zodat de koffiebonen gelijkmatig worden verwarmd. Het resultaat is hierdoor een verse en zeer smaakvolle koffie.
De specialty coffee is verkrijgbaar via de website. Hier zijn ook koffieautomaten en barista tools verkrijgbaar, net als een cafetière.
In de koffiewinkel serveert een professionele barista mooi uitziende latte art koffies, maar een gewone espresso kan ook altijd.

 

Koffiebranderij overzicht Nederland

Zoek je een koffiebranderij? Dit is de meest volledige lijst van Nederland!

Koffiebonen

De koffiebonen in het assortiment zijn geschikt voor espresso, filterkoffie, cafetière en volautomaat.

  • De espresso koffies komen uit Guatemala, Brazilië of Indonesië. Ze zijn sterk van smaak en zijn daardoor ook prima geschikt als basis voor cappuccino of macchiato.
  • De koffiesoorten geschikt voor volautomaat zijn afkomstig uit Ethiopië, Papoea of enig ander Afrikaans land. De aroma`s zijn mild en bevatten smaken van caramel en chocolade met een vleugje roos en orchidee.
  • De volautomaat koffies zijn afkomstig uit Nicaragua of Costa Rica. Ook zijn er lichtere varianten verkrijgbaar uit Brazilië.

Verkoop

Bij Master’s kan je online koffiebonen, losse thee, accessoires, onderhoudsmiddelen en geschenken kopen.

Koffiebrander en tools

Koffiebrander: Geen informatie

Adres, openingstijden en contact

Adres: Google maps link 
Master’s
Lusthofstraat 98
3061 WJ Rotterdam

Openingstijden:
maandag & dinsdag gesloten (koffiebonen roosterdag)
woensdag t/m vrijdag van 9.30u tot 17.30u
zaterdag van 9.30u tot 17.00u
zondagen alleen geopend tijdens lokale evenementen en in de december feestmaand
Feestdagen gesloten

Contact:
Telefoon: +31 (0) 6 43762768
Website: mastersteaandcoffee.nl

Altijd al koffiebars, koffiebranderijen of koffiebonen willen reviewen? Laat het ons weten. Heb je nog een vraag? Stel ze hieronder of klik door op de vele links, want met Mister Barish lees en leer je alles over koffie!

Over de schrijver
Mijn koffie missie is gestart toen ik werd gegrepen door de smaak en het potentieel. Mijn doel is om het bewustzijn van goede koffie zetten en drinken op het werk en thuis te vergroten. Met een duurzame koffiewereld vooropgesteld.
Reactie plaatsen

DE MISTER BARISH SHOP
IS ALLES VOOR
DE BESTE KOFFIE

THUIS EN OP HET WERK .